Двоє бізнесменів подарували громаді біля Луцька землю під дитсадок

19 Квітня 2019, 10:32
Андрій Разумовський і Олександр Князєв  5732
Андрій Разумовський і Олександр Князєв 

У селі Струмівка Луцького району двоє забудовників – Андрій Разумовський і Олександр Князєв - викупили 2 гектари землі і віддали її громаді, аби там був збудований дитячий садочок.

Нещодавно на ділянці  встановили великий плакат з написом: «Дитячий садочок ми будуємо разом для найважливіших у світі людей». Фото плакату оприлюднив Андрій Разумовський, — пише Перший.

Нагадаємо, у недавньому інтерв’ю директор Будівельної компанії Інвестор Андрій Разумовський розповідав:

«Ми працюємо над розвитком села. Наприклад ми з колегою, який будує у Струмівці житловий комплекс «Сімейна фортеця», придбали земельну ділянку площею 2 гектари. І віддали її громаді – під дитячий садочок. Тепер влада повинна зробити проект, оголосити тендер».

«Так, ми не можемо інвестувати 40 мільйонів у його будівництво. Але посильну річ зробили. І дали поштовх. Тому вірю – дитсадок буде».

Нагадаємо, проект садочка уже існує. Він розрахований на 220 місць і буде триповерховим. Орієнтовна вартість будівництва – 40 мільйонів гривень.

«Садочка у Струмівці бракує катастрофічно. В Підгайцях є лише один садок, в Крупі почали будувати. Дуже багато батьків возять своїх дітей до Луцька. Струмівка стрімко розбудовується, а в новобудовах здебільшого оселяються молоді сім’ї з дітьми», - коментував проблему наприкінці минулого року голова Підгайцівської громади Юрій Семенюк.

Читайте також: У селі біля Луцька стартувало будівництво каналізації

Ділянка у Струмівці, де будуватимуть дитсадочок
Ділянка у Струмівці, де будуватимуть дитсадочок

Ділянку для дитсадка огородили і поставити табличку
Ділянку для дитсадка огородили і поставити табличку

Проект дитсадка у Струмівці
Проект дитсадка у Струмівці

 

19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024