Рівненська: сталася ДТП з потерпілими за участі п’яти автівок

06 Жовтня 2016, 22:16
2311

У ДТП постраждали двоє людей, один чоловік відбувся легкими травмами (госпіталізації не підлягає), а інший потребував медичного огляду, але поводив себе агресивно й не дозволяв йому допомогти.

Дорожньо-транспортна пригода за участю п'яти автомобілів трапилася на вулиці Рівненській поблизу готелю «Лучеськ» – пише ІА «Волинські новини».

Очевидці припускають, що переднє авто зупинилося перед світлофором, а ззаду в нього на швидкості врізалася іномарка. У результаті - «гармошка» з 5 автомобілів.

На місце події приїхала швидка, працюють поліція і пожежні.

Водій, з очевидними проявами алкогольного сп'яніння, облаяв бригаду швидкої, але врешті-решт його доправили у міську клінчну лікарню. Лікарі діагностували у нього забій грудної клітки та підозрюють перелом ребер.

Як розповіли у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини патрульні інспектори, згідно з попередньою неофіційною інформацією, винуватець ДТП - водій автомобіля Mercedes-Benz C-class, який «влетів» у машини, які стояли на червоному світлі. Госпіталізували, власне, лише його.

На місці працюють рятувальники, адже в автомобілі, якого протаранив водій Мерседеса першим, встановлене газо-балонне обладнання.

«Щастя, що в мене в балоні лише трішки газу було. Але й той почав сочитись звідти», - каже водій автомобіля Volkswagen Passat B3, в причіп якого і «влетів» водій Мерседеса.

З його слів, винуватець ДТП їхав зі швидкістю не менше 60 кілометрів за годину і навіть не збирався гальмувати, адже був п’яним.

Пасат від удару Мерседеса врізався в Mazda 6, той – в Chevrolet Lacetti, а він – у ВАЗ.

«Він просто вивалився з машини, такий п’яний був, намагався втікти. Ми попросили його, щоб віддав нам ключі, бо він просив «розібратись без копів». Потім приїхав його брат, намагався щось «вирішити», - каже водій Фольксвагену про винуватця ДТП.









 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром