Відомі лучани підтримали Петра Порошенка

18 Квітня 2019, 09:44
Петро Порошенко 9057
Петро Порошенко

Атовці, волонтерка, депутати Луцької міської та Волинської обласної рад заявили про підтримку на виборах Петра Порошенка.

Про це йдеться на сторінці Артема Запотоцького у Facebook.

Допис подаємо повністю та без змін?

«Легко бути успішним президентом успішної країни.

Кожному в житті буває дуже складно і важливо в цей момент не зламатися, не здатися. Так сталося з нашою країною в 2014-му. Але складно нам стало від того, що вперше ми на всі груди заявили про свої істинні бажання, бажання стати частиною вільної демократичної Європейської родини. За цей вибір ми віддали велику жертву, але не зійшли з обраного шляху і не поступилися ворогові. Завдяки сильній позиції Президента ми досі твердо стоїмо на своєму і нас в цьому підтримує вся Європа.

Легко бути успішним президентом успішної країни.

А ось втримати країну на плаву в умовах військового наступу та громадського неспокою вартує великих зусиль та часу.

Подумати тільки, в умовах опору військовому наступу з боку Росії ми можемо ходити собі на роботу й заробляти гроші, навчатися, виховувати дітей, відпочивати з друзями, подорожувати за кордоном. Нас не зігнали всіх насильно в окопи, а зробили потужну армію, оснащену технікою, зброєю, провізією. Туди йдуть добровольці і несуть службу в нормальних умовах.

В умовах опору військовому наступу з боку Росії у нашій країні поступово підіймаються заробітні плати й пенсії, та навіть щось там робиться для благоустрою села.

На перший погляд це нічого. Можна було б і більше. Але якщо задуматися, то надвеликих зусиль вартувало Порошенку втримати Україну на плаву та навіть робити щось для її розвитку. Зараз настав переломний момент, коли або все або нічого. Петро Олексійович напрацював вектор розвитку України та зробив усе можливе, щоб європейські країни зважали на наше бажання стати самостійними. Тепер залишилося тільки продовжити все розпочате.
Кажуть, що не робить помилок тільки той, хто взагалі нічого не робить! Так, Порошенко не ідеальний Президент, але він – Президент, готовий довести свою справу до кінця, готовий заради своєї країни на багато.

Просто сядь у тиші і подумай: легко бути успішним президентом країни, в якій хтось інший вже все більш менш налагодив… 

Важливо підтримати Петра Порошенка у другому турі президентських виборів! І якщо коротко: оскільки для Путіна Порошенко – ворог № 1, то ми голосуватимемо саме за Петра Порошенка. 
• Володимир Бондар, депутат Волинської обласної ради;
• Вадим Ваврищук, захисник Донецького аеропорту;
• Юрій Дмитрук, керівник центру допомоги учасникам АТО при Волинській ОДА;
• Артем Запотоцький, депутат Луцької міської ради;
• Петро Нестерук, депутат Луцької міської ради;
• Наталія Попова, волонтерка; • Тарас Яковлев, голова Луцької РДА.

Читати також: Луцька журналістка не змогла купити квитки на дебати

Коментарі
18 Квітня 2019, 13:02
А де наш ПЕТЯ САВЧУК ?
18 Квітня 2019, 13:09
Свинарчуки вже здриснули в Ыспаныю
18 Квітня 2019, 13:16
ьшолщиомрм
18 Квітня 2019, 13:25
Порошенка підтримує або ідіот,або такий самий корупціонер-брехун...
18 Квітня 2019, 13:46
Порошенка підтримують люди, які вміють думати
18 Квітня 2019, 13:51
тим не думають,а на тому сидять...
18 Квітня 2019, 14:08
Ніхто з цим не сперечається і не заперечує,що для того,щоб займатися корупцією, потрібно добре думати.
18 Квітня 2019, 15:42
Господи, дай розуму тим волинякам, які підпали під "циганський гіпноз!" каналу 1 +1 и росзмі. Бідненькі. Вже через місяць, у вас відкриються очі і ви вжахнетеся, що віддали шахраям не тільки власні кошти, а й власну країну. Бідні довірливі недоумки.
18 Квітня 2019, 16:55
пережили одного шахрая,раптом що,переживем і іншого.Аж приємно наблюдати,як бісяться порохоботи.
18 Квітня 2019, 16:56
за Пороха голосують ті хто боїться втратити корито
18 Квітня 2019, 17:12
Бондар раніше і Януковича підтримував, в них приказ хочуть залишитись біля корита
18 Квітня 2019, 17:16
За Пороха голосують ті, хто боїться втратити державу Україна. А проти Пороха всі, хто постійно ниє і їм постійно всі щось винні. Панове, а працювати не пробували? Так, щоб сорочка від поту мокріла? Порох це Президент, який всіх дармоїдів і халявщіків змусив жити на зароблені кошти і сплачувати за всіма рахунками. От за це на нього всі і визвірилися. Всім хочеться халяви, оце і вся вина Пороха. Не шановні, так, як ми жили всі роки до 14, це було проїдання радянської спадщини. Але вона вже дійшла краю. Тому більше нема звідки годувати дармоїдів, а Порох виявився винним.
18 Квітня 2019, 17:24
волиняка<br/><br/>13:55 18.04.2019<br/><br/>пережили одного шахрая,раптом що,переживем і іншого.Аж приємно наблюдати,як бісяться порохоботи.<br/><br/>Та порохоботам якось паралельно. А от недолугим стане сутужно, коли сюди, на Волинь, прийде &quot;русский мир&quot; з усіма його принадами. А от тоді вже порохоботам буде приємно спостерігати, як будуть деякі &quot;патріоти&quot; доводити в судах Росії, що вони не &quot;экстремисты&quot; и &quot;каратели&quot;, як це зараз доводять наші моряки і всі політв&quot;язні, яких Москва утримує в неволі. <br/>P.S. Да воістину, якщо Господь хоче когось покарати, він відбирає у нього розум.
18 Квітня 2019, 18:22
Коли Порошенко втече в ІспанІю
18 Квітня 2019, 19:45
я дивуюся,наче 21 століття,люди повинні були б бути розумнішими,але на жаль ні.В пороха не зають,що придумати і найти компромат,то ляпають про русскій мір,підтримку путіна,наркоманію Зеленського,а дурні вірять.То,що є незаперечні факти корупції,розкрадання,зубожилості,і багато іншого-вони не бачать,а те,що зробить Зеленський в майбутньому-все знають..Мені здається,що порохоботи це сектанти,а порох їхній гуру,який щоб не робив-все правильно.Якщо він завтра скаже,що земля плоска,вони й цьому аплодуватимуть.Чим ви кращі за ватних росіян,які теж незважаючи на своє погане життя,голосують за путіна бо кажуть,що він найкращий,а інший розвалить росію...
18 Квітня 2019, 21:06
я дивуюся,наче 21 століття,люди повинні були б бути розумнішими,але на жаль ні.В пороха не зають,що придумати і найти компромат,то ляпають про русскій мір,підтримку путіна,наркоманію Зеленського,а дурні вірять.То,що є незаперечні факти корупції,розкрадання,зубожилості,і багато іншого-вони не бачать,а те,що зробить Зеленський в майбутньому-все знають..Мені здається,що порохоботи це сектанти,а порох їхній гуру,який щоб не робив-все правильно.Якщо він завтра скаже,що земля плоска,вони й цьому аплодуватимуть.Чим ви кращі за ватних росіян,які теж незважаючи на своє погане життя,голосують за путіна бо кажуть,що він найкращий,а інший розвалить росію...<br/><br/>Я теж не розумію. Звідки в 21 столітті стільки розумово відсталих проживає на Волині? Ви можете навскидку порахувати 7 перемножити на 8? Думаю, це для вас складно. Яка корупція, шановний? Вам п&quot;ять років росзмі вкладало у вуха, що Порох бяка, а попутно канал 1 +1 ліпив у вашій голові голограму Голобородька. Які порохоботи? Я починаю думати про вас із жалем. Навіщо мені Порох, не розумний ти чоловіче? Я бачу, що твій Голобородько це сепар в чистому вигляді. Ну нехай східняки за нього голосують. Ну то таке. Вони нам привели Яника. А що ж у нас на Волині, куди поділася наша заповзятливість до України, до держави? Чи у нас такі самі малороси, як на Сході? От що добиває, це архаїчна тупість і рогулізм таких от коментарів.
18 Квітня 2019, 22:59
Нестерук , бондар і яковлєв ні в якому разі не являються авторитетами , до думки яких варто дослухатися. Перший торгує підробною горілякою , другий - маріонетка Луценка , ліси розпродує , третій - помічений в &quot;тьорках &quot; з мудаком Башкаленком. Файна компанія намалювалась за потроха
19 Квітня 2019, 19:53
кто ці всі відомі люди? звідки вони взялись?)))
19 Квітня 2019, 20:48
Канешно,бо бояться за свої посади
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром