Новобудови: що будують у центрі міста

11 Жовтня 2016, 11:30
13985

У центрі міста здійснюють будівельні роботи на чотирьох ділянках, ще дві споруди нещодавно здали в експлуатацію.

З розвитком міста та збільшенням кількості населення у різних частинах обласного центру починають активно зводити споруди різноманітного призначення.

Найбільш популярними у будівництві лишаються житлові комплекси, втім не нехтують забудовники і спорудами комерційного призначення.

Район.Луцьк дізнавався, що, де і для чого будують у різних мікрорайонах міста та які будівлі не так давно здали в експлуатацію.

Розпочали із центру міста, де нарахували чотири житлові новобудови і дві споруди комерційного призначення.

 

Набережна, 8

Будівництво житлового будинку на вулиці Набережна, 8 розпочали 2015 року в ІV кварталі. Забудовник –  ПАТ «Луцьксантехмонтаж».

Споруда має 10 поверхів та налічує  140 квартир.  Здати будівлю в експлуатацію планують у листопаді 2016 року. За квадратний метр житла у цій новобудові потрібно заплатити 13 тисяч гривень.

Характеристика будинку:

·         Сучасні сертифіковані будівельні матеріали

·         Індивідуальне опалення (котел+ радіатори)

·         Утеплений будинок

·         Сучасні ліфти у під’їздах

·         Метало-пластикові вікна

·         Броньовані, сертифіковані протипожежні двері

·         Будинок цегляного типу

·         Свайний фундамент

·         Перекриття — залізобетонне

Переваги:

·         Ідеальне місце розташування (Розміщення — вул. Набережна - вул. Шевченка)

·         Розвинута інфраструктура району

·         Висока якість будівництва

·         Висока ліквідність району

·         Індивідуальне опалення

·         Великий паркінг

·         Облагороджена територія двору

·         Дитячий майданчик

·         Відпочинкова зона для мешканців будинку

·         Розвинута інфраструктура та транспортне сполучення

Деталі на офіційному сайті.

1

1

 

Вулиця Івана Огієнка, 2а та 2Б

Сучасний багатоквартирний житловий будинок ЖК «ЦЕНТРАЛЬНИЙ» уже здали в експлуатацію. Забудовник – ТзОВ «Волиньбудіндустрія».

Будівля розташована у центрі міста, поруч – потужна транспортна розв’язка, сквери та парки, навчальні заклади, об’єкти соціальної інфраструктури (фінансові установи, заклади громадського харчування та торгівлі), спортивно-розважальні споруди (центральний міський стадіон «АВАНГАРД», центральний плавальний басейн, спортивні комплекси та розважальний комплекс «ПРОМІНЬ»).

У ЖК «ЦЕНТРАЛЬНИЙ» є вільні великі за площею, зручні та затишні за плануванням дворівневі квартири.

Покупцям пропонують:

·         Індивідуальне опалення (2-о контурний котел)

·         Утепленні зовнішні стіни

·         Зручні ліфти

·         Металопластикові вікна з 2-о камерним склопакетом

·         Лічильники на газ, воду, електроенергію.

1

 

Вулиця Івана Франка, 53

Десятиповерховий ЖК «Яровиця» на 230 квартир почали будувати у 2015 році. Забудовник – ОК «Яровиця». Житловий комплекс розташований в самому серці міста Луцька з мальовничими, живописними пейзажами, які відкриваються з вікон комфортних і затишних осель. ЖК «Яровиця» - ідеальне місце для комфортного сімейного життя.

Серед переваг майбутнього будинку називають індивідуальний підхід у плануванні, додаткову очистку води, 5-камерні вікна, сучасні безшумні ліфти, дворівневі панорамні квартири, облаштовані дитячі, спортивні та ігрові майданчики, підземний і наземний паркінги. Крім того, будівля знаходиться у центрі міста, має просторий хол та сучасне оздоблення під"їздів. При будівництві використовують облицювальну цеглу з мінераловатним утепленням.

За квадратний метр у цій новобудові просять від 11900 грн/м2. Купити житло можна у центрі продажу, що знаходиться на вулиці Івана Франка, 53. Деталі на офіційному сайті.

2

 

Проспект Волі, 44а

Будівництво дванадцятиповерхового ЖК Luceoria на 50 квартир розпочали 2015 року. Здати в експлуатацію будівлю планують у першому кварталі 2017 року. Забудовник -  Група Техсервіс. За метр квадратний у новобудові потрібно заплатити від 10500 гривень.

2

 

Проспект Президента Грушевського, 2

У 2013 році на Грушевського, 2 почали реконструювати колишній кінотеатр «Промінь». Тепер на цьому місці буде розважальний центр з однойменною назвою. Завершити реконструкцію планували до 24 серпня 2016 року. Втім, відкриття оновленого «Променя» так і не відбулося. Ввести в експлуатацію будівлю тепер планують до кінця 2016 року.

У розважальному центрі розташують кінотеатр «Multiplex» на п’ять кінозалів, концерт-хол, дитячий розважальний центр, боулінг на 8 доріжок, більярдний клуб, зону фуд-корту з літньою терасою, кав’ярню, ресторан з окремою терасою, нічний диско-клуб, караоке клуб, гіпермаркет «Сільпо».

3

 

Проспект Перемоги, 7а

Поблизу стадіону «Авангард» у 2015 році почали будувати спортивний центр Sport Life. Засновник групи компаній «Sport Life» – Дмитро Єкімов. Відкриття першого спортцентру з повним спектром фітнес-послуг як для дорослих, так і для дітей, влаштували 8 жовтня 2016 року.

У «Sport Life» функціонуватиме:

-  аквазона зі спортивним басейном на 6 доріжок, дитячим басейном і басейном для немовлят;

- тренажерний зал із силовими та грузоблочними тренажерами і зоною вільних ваг, PREMIUM тренажерний зал, кардіотеатр;

- універсальні студії для групових програм, студія сайклу, PREMIUM студія;

 - дитяча фітнес-академія;

- банний комплекс з російською лазнею, римською парною, фінською сауною, масажні кабінети, солярій, енерджі бар, лаундж бар.

2

 

 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
11 Жовтня 2016, 15:41
Sport Life будівля убога
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром