Театральний майдан: батальйон «Азов» виховував сильну націю

08 Вересня 2015, 09:32
3799

У центрі Луцька відбулася низка спортивно-виховних та розважальних заходів, організованих Цивільним Корпусом Азао Волині.

Незважаючи на погодні умови, сотні лучан все-таки прийшли на благодійну акцію «Сильна Нація», яка відбувалася згідно програми. Дощ та вітер не завадив хлопцям змагатися у турнірах . Для участі у змаганнях з жиму лежачи зареєструвалося 27 чоловіків , а з армреслінгу – 16. Згідно з правилами турніру, було визначено переможців в кожній з вагових категорій та нагороджено почесними грамотами. У ваговій категорії від 100 кг переможцем став Руслан Гутнєв (34 рази, 85 кг), від 77-100 кг переміг Андрій Книш (67 разів, 70 кг), до 77 кг – Олександр Тупайло (31 раз, 60 кг), а переможцем з армреслінгу став Сергій Вдовиченко, 2 місце – Гречко Олександр, 3 місце – Гламазда Роман.

Після закінчення турніру всі охочі мали змогу навчитися тактики та основ поводження зі зброєю від професійного інструктора полку АЗОВ. Цікаво, що глядачі виявили неабиякий інтерес до збірки автомату.

«В такій ситуації, яка зараз відбувається в країні, поводитися зі зброєю повинен вміти кожен справжній чоловік», – зауважив один з учасників

Крім того, на території майдану до 19.00 функціонував ярмарок, де усі охочі мали змогу придбати смаколики, сувеніри та патріотичну атрибутику, тим самим допомогти у зборі коштів, адже гроші з прибутку будуть передані на потреби бійцям.

Також під час акції діяла емоційна фотовиставка військового кореспондента полку Азов Руслана Ганущака. На його світлинах передалися усі настрої війни такими, якими їх відчувають азовці.

Ввечері, відбувся невеликий концерт. Своїми виступами зігрівали публіку Богдан Гембік, Доріана Любарт та Павло Малиновський, а також гурти  «Коло» та «Четвертий вимір». На завершення вечірнього концерту усі охочі мали змогу послухати акустичний виступ Сергія Василюка, соліста гурту «Тінь Сонця».





На завершення дійства організатори підготували для загального перегляду кінопоказ. На великому екрані в самому центрі міста можна було подивитися короткометражні фільми, які знімалися на передовій за участі бійців полку Азов. А саме були представлені стрічки «У кожного свій фронт» та «Два дні в Іловайську».

Під час усієї акції на території Театрального майдану функціонували два намети Цивільного Корпусу АЗОВ Волині у яких збиралися кошти на підтримку бійців полку. Усього за день акції волонтерами було зібрано 2471 грн. Усі кошти будуть передані на потреби полку та сім'ям загиблих Героїв.









 

Коментарі
09 Вересня 2015, 07:39
Чему они могут научить? Не выиграв ни одного сражения. А бомбить жилые кварталы большого ума не нужно. Вояки! Ганчiркi!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром