Три переваги рекрутингу

05 Квітня 2019, 13:45
2228

Державна служба зайнятості крокує вперед, запроваджуючи інноваційні форми роботи. Однією з них став рекрутинг – послуга з якісно новим підходом до працевлаштування та професійного розвитку пошукачів роботи.

В чому полягає суть послуги та які переваги отримують роботодавці і по шукачі роботи – в блозі завідувача сектору організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Волинського обласного центру зайнятості Оксана Меть.

Концепція рекрутингу передбачає роботу фахівців служби зайнятості з незайнятим населенням та особами, котрі не перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Зараз у Волинській області активно діють відділи і сектори рекрутингу на базі Луцького міського та Ковельського міськрайонного центрів зайнятості. В інших районних філіях є спеціалісти, на яких покладені обов’язки рекрутерів. Усі вони – кваліфіковані фахівці із багаторічним досвідом роботи у сфері зайнятості та ринку праці.

Загалом із початку впровадження рекрутингу, а це літо минулого року, до  фахівців звернулася майже тисяча роботодавців області та не лише. Зараз «Єдина електронна база рекрутингу» Волинського обласного центру зайнятості налічує понад три тисячі вмотивованих та активних претендентів. Тож, якщо роботодавці шукають кваліфікований персонал – можемо допомогти, взявши частину роботи на себе. Важливо, що рекрутер проводить попередню співбесіду з кандидатом на посаду за вимогами роботодавця, чим суттєво економить час останнього. Ми визначаємо насамперед сильні та слабкі професійні сторони пошукача роботи. Після чого даємо поради щодо складання резюме та проходження співбесіди уже безпосередньо з роботодавцем.

Аби скористатися допомогою рекрутерів, жодних коштів витрачати не потрібно, адже цю послугу, як і багато інших, у центрі зайнятості надають безоплатно. Окрім того, співпрацюючи з рекрутерами центру зайнятості, роботодавці можуть скористатися ресурсами Волинського ОЦЗ, аби розмістити свої вакансії. Усе це теж безоплатно.

Завжди готові допомогти!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром