Прихована агітація та антиреклама: у Луцьку – борди «з натяком» на кандидатів у Президенти

16 Квітня 2019, 13:53
6055

Починаючи з 8 квітня, коли поновилася агітаційна кампанія з боку двох кандидатів, спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА на Волині виявили тенденцію до зміни зовнішньої реклами кандидатів.

Відтепер на білбордах та сітілайтах можна побачити короткі гасла, приховану рекламу та прояви «антиреклами», – повідомляють у Громадянській мережі.

Так, у квітні спостерігачі ОПОРИ виявили нові білборди імовірно проти кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. Окрім того, у Луцьку з'явилася нова агітпродукція, виконана у стилістиці агітаційної кампанії на користь цього ж кандидата, а також агітація на користь кандидата Володимира Зеленського.

15 квітня у Луцьку на вулиці Дубнівській спостерігачі ОПОРИ виявили білборди, виконані в стилістиці агітаційної продукції кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. На агітматеріалах розміщена частина фото ймовірно Петра Порошенка та слово «Кінець». Воно  виконана  шрифтом подібним до того, який у своїй кампанії використовував кандидат. Окрім того, білборд не містить вихідних даних. Нагадаємо, про аналогічні агітматеріали повідомляли спостерігачі ОПОРИ у місті Дніпро.

Також 15 квітня на вулиці Володимирській виявили агітпродукцію імовірно на корись Петра Порошенка. Йдеться про білборд із надписом «Головне – не втратити країну», виконаний у стилістиці, схожій до попередніх рекламних матеріалів на його користь.

Ще у місті виявили білборди із зображенням кандидата Петра Порошенка та президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Зауважимо, що після завершення першого туру з’явилися й нові білборди на користь кандидата Володимира Зеленського. Агітпродукція із гаслом «Кінець епохи жадібності. 21 квітня 2019» з’явилася у Луцьку, а також на території округу №23 із центом у селищі Маневичі. Матеріали містять вихідні дані.

До слова, у Луцьку досі не зняли агітпродукцію ймовірно на користь цього ж кандидата із закликами «Постав галочку, закрий їм лавочку 31 березня». Матеріали виконані в тих самих кольорах та аналогічними шрифтами, що й агітпродукція Володимира Зеленського, однак не містять вихідних даних. Їх, нагадаємо, розмістили ще напередодні дня виборів 31 березня.

Також протягом квітня на вулицях волинських міст та в більшості районних центрів на білбордах були розміщені друковані матеріали із гаслом «Думай», виконані в стилістиці усієї виборчої кампанії Петра Порошенка. Картинки з ідентичним гаслом в тій же стилістиці активно поширювали у Facebook прихильники кандидата.





Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром