Відродження: мешканці звинувачують ЖКГ у бездіяльності

05 Жовтня 2016, 16:36
1983

Мешканці з Відродження, 12-14 стверджують, що у ЖКГ не виконали обіцянок щодо ремонту двору, натомість у департаменті запевняють – роботи, хоч і повільно, проте тривають.  

Нагадаємо,  що у вересні комунальники розпочали ремонт прибудинкової території на проспекті Відродження 12-14, проте несподівано згорнули роботи.

Тоді директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась розповів, що затримка виникла через необхідність погоджень з обленерго і через кілька днів ремонт мали відновити.

Проте мешканці кажуть – департамент обіцянок не виконав. Про це на своїй сторінці у Facebook написала Oksana Terechyk.

«Двір по пр. Відродження 12 та 14 так і не зрушив з місця. Обіцянки пана Крася так і не відбулись! Ось і дерева падають, дощі заливають, та нічого не вирішують!», – обурилася жінка.

Натомість у департаменті пояснюють – ремонт,  хоч і повільно, проте продовжується.

«Там роботи тривають. Дерева, які потрапляють у зону видалення – позрізали,  почали виставляти бордюри, поставили вже опори. Єдине, то це те,  що дійсно досі з обласною філією обленерго погоджується підключення каналізаційної насосної станції до трансформаторної підстанції. Але роботи помаленьку йдуть», – запевнив Юрій Крась.

Окрім того, директор ЖКГ повідомив, що відкритим залишається питання облаштування парковки поблизу будинку на Відродження 12а.

«Можливо, сьогодні чи завтра зберемо збори щодо парковки. Бо на зборах з головою погодили одне,  а зараз ніби люди з сусіднього будинку проти парковочної зони». – зауважив Юрій Крась.

Точних термінів виконання робіт у департаменті не називають, проте сподіваються, що протягом місяця ремонт все-таки завершать.

Фото взяті зі сторінки Oksana Terechyk





 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром