У Луцьку хочуть встановлювати газові лічильники за гроші міського бюджету

16 Квітня 2019, 08:07
2504

Газові лічильники за бюджетні кошти. Лучанам, котрі не мають грошей на придбання і встановлення обладнання обліку газу, цю послугу оплатить Луцька міська рада.

Таку схему «Волиньгаз» разом з ініціативною групою депутатів запропонував профільній комісії на затвердження. Хто потрапить в число щасливчиків, та чи є в скарбниці мільйони на цю справу – йдеться у сюжеті Сфера ТВ.

Спершу людей всіляко стимулювали встановлювати лічильники обліку газу, а тим, хто, так би мовити, відмовився навідріз, тепер їх встановлять добровільно-примусово, та ще й за бюджетні гроші.

Цікаво те, що вартість попереднього встановлення лічильників закладали в тариф, а відтак, сплачували за них усі споживачі будинків. Директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась вбачає у такому встановленні нечесність з боку «Волиньгазу».

Одна з ініціаторок встановлення лічильників газу – депутат Луцькради Алла Надточій – стверджує, що до неї багато разів звертались лучани, а надто пільгових категорій, аби їм фінансово посприяли у встановленні обладнання, бо за власний кошт це надто дорого.

Детальніше – у відео.

Читайте також: ПАТ «Волиньгаз» встановлює безплатні індивідуальні лічильники газу

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром