Львівська: у квартирі стався «вибух»

05 Жовтня 2016, 15:00
1910

У багатоповерхівці на вулиці Львівській в одній із квартир «вибухнув» холодильник.

Як повідомляє ВолиньPost, 5 жовтня приблизно о 5:00 місцеві мешканці відчули різкий запах горілої електропроводки та паленої гуми. Викликали рятувальників, газовиків та працівників ЖКГ, проте ніхто з них причини смороду не знайшов.

По обіді господарі однієї з квартир виявили, що їх холодильник розпався на уламки, наче після вибуху, його стінки попадали і розплавились, скло в шибках потріскало, а все приміщення кухні – в чорній кіптяві.

«Зараз у під'їзді смердить так, що очі сльозяться. У квартирах на всіх поверхах неможливо дихати, хоч двері зачинені», - розповідає місцева жителька.

За словами рятувальників, яких люди викликали зранку, ознак загоряння вони не знайшли. В ЖКГ №2, яке обслуговує цей будинок, диспетчер запевнила, що зранку також не знайшли причини смороду в під'їзді. Майстер, яка прибула на місце, обходила квартири, проте в двох помешканнях ніхто не відкрив двері. В одній із цих квартир і «вибухнув» холодильник. 

«Ми обслуговуємо квартири від під'їзда до лічильника. За електрику в квартирі відповідає сам жилець. Подача електроенергії в квартири є. Зараз заявку електрикам передали, щоб вони розібралися, в чому там справа», - додала диспетчер.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром