«Не годуйте наших тварин!»: працівники зоопарку

05 Жовтня 2016, 13:54
2624

Продукти, які ми споживаємо щодня, можуть стати небезпечною отрутою для звірів.

«Не годуйте наших тварин!», – закликають відвідувачів працівники Луцького зоопарку. Вони стверджують, що наша щоденна їжа може викликати у тварин нездужання та навіть смерть.

«Розуміючи, що контакт із тваринами важливий для вас, ми пішли на поступки – продаємо на касі за собівартістю корм та уточнюємо, для кого саме він призначений. На території зоопарку є безліч табличок-застережень перед вольєрами із найбільш вразливими щодо раціону особинами», – пишуть працівники.

Однак чи не щодня у зоопарку стикаються з новими фактами варварського ставлення до тварин. Наприклад, після вихідних прийшлося відходжувати копитних – тварин накормили капустою, яка, як відомо, викликає здуття.

«Люди! Великі і малі! Просимо вас – будьте відповідальними. УСІ тварини Луцького зоопарку потребують нашої і вашої мудрої опіки. Не ставте заради сумнівного секундного задоволення їхні життя під загрозу. Бо воно не варте тих мук, які вони переживають через харчові отруєння. Бо лікувати тварин важко морально і затратно матеріально. А ще нестерпно дивитися у сповнені болі очі тварини чи птаха, усвідомлюючи власну безсилість перед звичайною людською дурістю!», – просять у дописі робітники зоопарку.

Відвідувачів просять пам'ятати, що у кожного звіра – свій раціон. Не слід годувати мешканців зоопарку принесеними з собою продуктами. Бо, як сказано в дописі, «тільки спільні зусилля дають гарні результати. І ми разом перетворюємо наш зоопарк на місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВеличні та смішні: розповіли, як величають тварин Луцького зоопарку

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром