Луцькі баскетболісти зіграють у футзал із дівчатами

05 Жовтня 2016, 12:02
1872 Джерело: volynsport.in.ua

Жіночий футзальний клуб «Легіон» (постійний учасник Кубка України) позмагається з учасниками баскетбольної Суперліги – командою «Волиньбаскет».

Дуель футзальної мобільності та баскетбольної мудрості відбудеться 6 жовтня о 18:00 на майданчику СОК «Адреналін Сіті», – інформує ВолиньSport.

Гравці «Волиньбаскета» вирішують хто з них гратиме в полі, а хто займе місце у воротах. Дівчата ж натхненно тренуються перед грою.

«Із задоволенням зіграємо товариський матч із жіночим футзальним клубом «Легіон», адже ми завжди намагаємося популяризувати ігрові види спорту. Ми тільки «за» сміливі експерименти, тому вперше це робитимемо на футзальному майданчику. Тож переконаний, що на вболівальників чекає цікаве видовище», – зізнався головний тренер БК «Волиньбаскет» Дмитро Чайковський.

«Одне з завдань цього матчу – привернути увагу громадськості Волині до питання футзалу й баскетболу. Ми прагнемо стимулювати мешканців міста відвідувати спортивні події, що відбуваються в Луцьку», – розповів наставник ЖФК «Легіон» Дмитро Голоскоков.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром