В Луцьку підпільно виготовляли побутову хімію

05 Жовтня 2016, 10:49
2163 Джерело: npu.gov.ua

Поліцейські вилучили контрафактну продукцію, обладнання та знаряддя вчинення злочину на суму понад один мільйон гривень.

Працівники Управління захисту економіки у Волинській області спільно зі слідчими Луцького відділу поліції під процесуальним керівництвом Луцької місцевої прокуратури викрили підпільний цех, в якому виготовляли пральні та миючі засоби із незаконним використанням товарних знаків відомих торгівельних марок, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

3 жовтня працівники Управління захисту економіки у Волинській області спільно із слідчими Луцького відділу поліції провели чотири санкціонованих обшуки в житлових, складських приміщеннях волинян, а також обшук транспортного засобу.

Правоохоронці виявили та вилучили понад тисячу ємностей різноманітного об’єму зі вмістом пральних та миючих засобів, майже 500 кг сипучої речовини, яку добавляють до пральних порошків, етикетки з написами торгових марок, порожню пластикову тару різної ємності, картонні упаковки для фасування контрафактної продукції. Окрім цього, вилучили кустарне обладнання, за допомогою якого проводили розфасування та упакування продукції.

Зловмисники розповсюджували товар на території України.

Поліцейські встановили, що до незаконної діяльності причетна група осіб – 31-річний мешканець Луцька, 27-річний та 30-річна мешканці районного центру Ківерці. Встановлено, що волиняни організували підпільну діяльність з виготовлення та реалізації на території України пральних та миючих засобів без відповідних на те дозвільних документів правовласників та займалися цим протягом 2016 року.

Нині вирішується питання про направлення вилученої продукції для проведення експертизи.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару)КК України. Правоохоронці проводять комплекс заходів, спрямованих на встановлення інших фактів і осіб, причетних до цієї злочинної діяльності.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром