Сирник, Клоун Красті та Шрек: луцький фестиваль відвідає легендарний Доктор Звук

05 Жовтня 2016, 09:24
2739

Відомий актор озвучення та звукоімітатор Юрій Коваленко, голосом якого говорять безліч персонажів іноземних та вітчизняних мультфільмів, відвідає луцький фестиваль анімації «Задзеркалля».

Про це повідомляють організатори громадська організація «Імаго».

9 жовтня о 16:00 у Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться знайомство з актором озвучення Юрієм Коваленком, більше відомим під псевдонімом Доктор Звук.

В арсеналі актора - дубляж мультфільмів «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець» , «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики» та багатьох інших.

О 19:20 в антикафе «Innerspace», що знаходиться на вулиці Парковій, 5, розпочнеться майстер-клас Доктора Звука «Мистецтво голосу та звукоімітація». Участь у ньому - безплатна, однак слід попередньо зареєструватися після лекції актора у театрі ляльок.

Окрім «Доктора Звука» захід з майстеркласами та лекціями відвідають:

  • Учасники студії кіно, анімації та медіамистецтв «Червоний собака» з Києва. Студія навчає дітей створювати мультфільми. Окрім того, «Червоний собака» зняла анімаційний фільм «Дівчинка з риб’ячим хвостом», який озвучили соліст гурту «ВВ» Олег Скрипка, актриса Сніжана Єгорова та актор Євген Малуха
  • Керівник анімаційної студії «Тунгуру», яка брала участь у створенні мультсеріалу «Фіксіки» та створює новий український мультиплікаційний серіал «Пригоди тельфів», Володимир Ликов.
  • Відома актриса озвучення, голосом якої говорять персонажі мультфільмів «Король Лев», «Футурама», «Південний парк», «Покемони», «Кліфорд», «Іван з Юкона», «Сімпсони» та ін., Анна Лев.

Нагадаємо, що анімаційний фестиваль «Задзеркалля» відбуватиметься 8 та 9 жовтня у приміщенні Волинського академічного обласного театру ляльок та антикафе «Innerspace».

Вхід на фестиваль – вільний.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром