Лесі Українки: злив навіть після ремонту не справляється із дощовою водою

04 Жовтня 2016, 15:38
4426

На перехресті вулиць Лесі Українки та Кривий Вал внаслідок тривалого дощу утворилася величезна калюжа.

Потоки води не стікають у дренажну систему, як обіцяли, розпочинаючи реконструкцію пішохідної вулиці. Цю проблему повинні були врахувати під час ремонту.

Проте з фото чітко видно, що лучанам доводиться фактично «перепливати» цю частину вулиці.




Про подібну проблему написав і депутат Луцької міської ради Павло Данильчук, який вважає, що «відбулася не реконструкція вулиці Лесі Українки, а банальний ремонт, який і незавершений на сьогодні».

«Ми зараз спостерігаємо ще більше проблем із водовідведенням та паркуванням авто на пішохідній частині вулиці», – відзначив Данильчук.

Нагадаємо, що 3 жовтня Пункт прийому візових анкет у Луцьку переїхав з вулиці Рівненської, 26, на Кривий Вал, 31, що вже із перших днів створило певні незручності для місцевих.

До слова, прокуратура області розпочала два кримінальні провадження щодо ремонту центральної вулиці Луцька Лесі Українки.

Крім того, із самого початку реконструкції пішохідної вулиці міста навколо цієї теми виникають постійні скандали як щодо доцільності такого ремонту, так і щодо збереження історичної автентичності та зелених насаджень.

Нагадаємо, що під час реконструкції Лесі Українки робітники зрізали кілька дерев, проти чого активно виступила група лучан. Луцький міський голова Микола Романюк прийшов на зустріч з активістами та пообіцяв зупинити вирубку дерев.

Проте нещодавно на сайті Луьцкої міської ради з’явилося повідомлення про те, що міські екологи визначили, які дерева на пішохідній вулиці міста все ж таки планують зрізати. Крім того, Юрій Моклиця написав блог, у якому підтримав висновки екологів.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50