Від малого до старого: як прибрали парк 900-річчя Луцька

13 Квітня 2019, 19:10
5952

Більше 800 працівників підприємства «Модерн-Експо» вийшли на прибирання парку 900-річчя Луцька, а команда депутата міської ради Петра Нестерука облаштувала на території церкви Святих Солунських майданчик для малечі.

Масштабна толока відбулася 13 квітня.

Зауважимо, що подібний захід в парку провели не вперше. Щороку територію прибирання ділять між собою люди, що живуть поруч, а також працівники підприємства «Modern Expo». Працюють на території і прихожани автокефальної православної церкви, яку звели поруч із парком.

Цього року за сприяння Петра Нестерука на території храму оновили і розширили дитячий майданчик. Тут з'явилися новий балансир, пісочниця, турнік та дитячий автомобіль. Словом, все необхідне для дитячого дозвілля. Разом з друзями та колегами депутата до доброї справи долучився настоятель церкви Святих Солунських отець Роман.

Уже після завершення роботи депутат пригадав: 

«Коли це прибирання тільки започаткували, у парку на квадратний метр треба було людей 5 ставити, так багато роботи для них знаходилося. З часом порозчищали основні чагарники, і зараз просто ми підтримуємо належний стан. Звісно, це теж потребує людей».

Більшість парку від сміття очистили майже 800 людей від компанії «Модерн-Експо». На акцію вони вийшли вчетверте поспіль. Тут не тільки працівники підприємства, а й їхні робини. «Разом з батьками, робити світ кращим прийшло майже 190 дітей. Вони бачать приклад дорослих і не менш енергійно допомагають у прибиранні», — кажуть в компанії. 

За якихось кілька годин з-під куп опалого листя показується красива зелена трава, а розмальовані вандалами лавки блистять на сонці свіжою фарбою. Парком гуляють люди з дітьми, і насолоджуються результатами роботи сотень рук.



























































 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром