Луцька «Волинь» здобула результативну перемогу в Києві

12 Квітня 2019, 21:29
1916

У Києві зустріч між «Оболонню-Броварем» і луцькою «Волинню» принесла результативну перемогу гостям.

Про це повідомляє UA-Футбол.

Центральний поєдинок туру в Києві активніше почали господарі, які явно зробили ставку на швидкий гол. Але те, що гра першим номером - не коник підопічних Ковальця, стало зрозуміло досить швидко. Атака правим флангом, яку розігнали лучани, застала зненацька лінію оборони «пивоварів» і Младен Бартулович після прострілу прошив Федорівського невідпорним ударом під поперечину.

Ще до цього Кожанов не зумів влучити в дальній кут, так що можна було говорити, що перша половина тайму залишилася за «хрестоносцями».

Зрівняли рахунок господарі в результаті масованої атаки в кінцівці першого тайму. Ігор Мединський виклав м'яч партнеру на порожні ворота і Андрій Семенко не схибив. Мала місце груба помилка в розташуванні оборони «Волині», яка не змогла перешкодити нікому з суперників у своєму штрафному майданчику.

У другій половині матчу господарі обрали вже іншу тактику, діючи глибоко в обороні. Зрідка їм вдавалося доходити до воріт суперника, але атаки вони завершували швидко, намагаючись забити з дальньої дистанції. Правда, досить легко «Волині» вдалося розіграти свою результативну атаку, покаравши «пивоварів» за обрізку в центрі поля.

Бартулович віддав проникаючу передачу в штрафний майданчик на Ігоря Карпенка, а той прострілив на дальню штангу, де наодинці залишився Кожанов. Денис з першої спроби пробив паралельно лінії воріт, але захисник «Оболоні-Бровара» надав йому другий шанс, виклавши м'яч на ногу повторно.

Логічно, що подібним подарунком кращий бомбардир «хрестоносців» розпорядився ідеально. Правда і на цей раз господарі зуміли відігратися, практично на рівному місці. Здавалося б Ігоря Мединського вже притиснули до кутового прапорця, але він примудрився подати в штрафний майданчик, де партнер продовжив на Островського і той вбив м'яч в сітку.

Правда, незабаром «пивовари» знову помилилися в обороні, порушивши правила у своєму штрафному майданчику. Кожанов реалізував пенальті, а в кінцівці ще й втік на побачення з воротарем після витонченого пасу Сіаваша Хагназарі. Це був вирок для підопічних Сергія Ковальця.

«Оболонь-Бровар» залишається третьою, але харківський «Металіст 1925» може наздогнати киян в разі своєї перемоги в 22-му турі. «Волинь» піднялася на п'яте місце, але ще має дочекатися гри «Авангарду», який конкурує з командою Андрія Тлумака.

Оболонь-Бровар - Волинь 2:4 (1:1)

Голи: Семенко (39); Островський (74) - Бартулович (17); Кожанов (63; 80 пен; 84)

Читайте також: Ківерчан запрошують на матчі Дитячо-юнацької ліги AДФ U-16

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром