Артисти з Авдіївки презентували інтерактивну виставу у Луцьку

12 Квітня 2019, 14:01
інтерактивна вистава «Щоденник Ельфа» 1777
інтерактивна вистава «Щоденник Ельфа»

У рамках реалізації культурного проекту «Lutsk Junior Theatrе» 4-10 квітня у Луцьку перебував дитячий театральний колектив з міста Авдіївка Донецької області.

Проект «Lutsk Junior Theatrе» започатковано БО «Творчість заради життя» (керівник Наталія Журавльова) у 2017 році за підтримки Луцької міської ради. Метою проекту є розвиток та популяризація театрального мистецтва, налагодження творчих контактів дітей та молоді, зокрема, з особливими потребами, шляхом забезпечення їх доступу до формальної та неформальної культурно-мистецької освіти. За період реалізації проекту наше місто відвідало 24 театральні колективи (понад 400 учасників) з різних регіонів України, – йдеться на сайті Луцькради.

Мета цьогорічного візиту творчого колективу – постановка за допомоги волонтерів БО «Творчість заради життя» інтерактивної вистави «Щоденник Ельфа». Ця вистава побудована на актуальних та важливих для підлітків темах, питаннях та проблемах, зокрема і родинних стосунків. Вистава інтерактивна, передбачає залучення глядачів. Презентація цієї вистави відбулася на сцені Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена за участі учнів школи.

Учасники проекту побували на зустрічі з секретарем міської ради Григорієм Пустовітом, ознайомилися з Луцьком, взяли участь у майстер-класі з вивчення волинського танцю (на базі ансамблю «Волиняночка»), долучилися до уроку писанкарства у Луцькій художній школі та переглянули виставу «Дуже проста історія» у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка.




Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром