«Дмитрук» та «Забіяка» сприятимуть ліквідації запахів у місті

04 Жовтня 2016, 09:13
2477 Джерело: fb.ru

Луцькі м’ясопереробні підприємства ТзОВ «Забіяка» та ТМ «Дмитрук» готові змінювати умови договору щодо зливу нечистот, якщо це допоможе прибрати неприємний запах з міських вулиць.

Про це представники підприємств розповіли під час круглого столу на тему «Чому у Луцьку не зникає сморід».

Нагадаємо,  що однією з причин виникнення запаху може бути несанкціонований злив відходів у каналізаційну мережу Луцька. 15 вересня на сайті міської ради з’явилося повідомлення про те, що такий злив відходів здійснювали приватні підприємці, серед яких ТзОВ «Забіяка» та ТМ «Дмитрук».

Згодом стало відомо, що мясопереробники порушили тільки час зливу, місце було погоджене з міською радою.

Відтак, представник ТМ «Дмитрук» Тарас Скорупський розповів, що підприємство «позбувається» від води, якою охолоджували продукти та здійснювали замивку. Проте зливає відходи у строго визначений час і готове дотримуватися будь-яких правил, визначених міською владою,  аби запобігти розповсюдженню смороду.

«Ми працюємо виключно в рамках законодавства. Якщо правила будуть змінені, то ми будемо їх  дотримуватися. Якщо потрібно змінити умови договору, аби ліквідувати ситуацію, то ми згодні», – розповів Тарас Скорупський

Підтримав його і директор ТОВ «Забіяка» Олександр Хвещук. А також додав – підприємство прискорило будівництво власної очисної системи, тож невдовзі потреба у міській каналізації зникне. 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром