Для чого створили «Луцькі ринки»

12 Квітня 2019, 00:20
1850

Комунальне підприємство «Луцькі ринки» створили для того, щоб забрати посередника в особі облспоживспілки між підприємцями та міською владою.

Про це в ефірі ток-шоу Протилежний погляд LIVE розповів голова правління «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов, пише Конкурент.

Зі слів Ігоря Дильова, планувалося, що новостворене КП «Луцькі ринки» буде суттєво наповнювати місцевий бюджет. Усе було прозоро: під час комісій обговорювалися напрямки роботи КП і очікувалися чималі прибутки.

Проте депутат Луцької міської ради Павло Данильчук не вважає, що створення КП «Луцькі ринки» відбувалося прозоро. З його слів, під час комісій приймалися рішення, які потім «складалися в шухляду». І аж через рік рішення про КП «Луцькі ринки» несподівано винесли на сесію Луцькради. У ньому не було чітко окреслених умов, обов'язків. Депутатів просили підтримати рішення, а вже в процесі визначити всі напрямки діяльності КП.

Павло Данильчук додав, що вони підтримували ліквідацію довговічного посередника в особі облспоживспілки і заміну його на КП. Хоча фінансова складова і наповнення бюджету не були головними причинами.

«Якщо говорити про Центральний ринок, то на першому місці було питання благоустрою території, адже ринок знаходиться в історичній частині міста, перед Луцьким замком.. На другому місці – інтереси лучан і ті гроші, які могли б більше залучатися в казну міста», – зазначив депутат.

На думку головного редактора ІА «Конкурент» Андрія Лучика, в результаті замість однієї прокладки створили іншу – «Луцькі ринки».

«Основна ідея  – вибити облспоживспілку з ринків, зайти своїми людьми на це підприємство і сісти на грошові потоки», – вважає Андрій Лучик.

Думку про зацікавленість нинішньої влади в існуванні такого підприємства підтримав і Павло Данильчук.

«Тут є бажання заробляти, може, навіть непрозоро, на комунальному підприємстві», – зазначив він.

Читайте також: У Луцьку люди протестують проти ринку під вікнами будинку

Коментарі
12 Квітня 2019, 10:21
Горгут ще та сука
12 Квітня 2019, 10:23
А НАС ОБЛСПОЖИВСПІЛКА ВЛАШТОВУЄ І ЇХНІЙ ПРОЦЕНТ
12 Квітня 2019, 10:25
Ще поработаєм, аби Зеленського тільки не вибрали ,ми з Кривенькою Качечкою тільки за Порошенко і Рошен
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром