Волинська компанія привезла з Білорусі інновації для аграріїв

10 Квітня 2019, 13:15
Команда ТОВ «СВАОР» побувала у білоруських колег 2132
Команда ТОВ «СВАОР» побувала у білоруських колег

Команда ТОВ «СВАОР» спільно з партнерами побувала в гостях у білоруських колег. Поїздка видалася дуже плідною.

Загалом у події взяли участь понад 20 фермерських господарств. Захід відбувся на державному рівні, за участі представника Департаменту агропромислового розвитку України та білоруських представників – заступника голови комітету з тваринництва Брестського обласного виконавчого комітету Сергія Буткевича. Фахівці ТОВ «СВАОР» отримали дуже багато корисної інформації та готові запропонувати українським фермерам найкращі технології від білоруських виробників.

Інноваційними знаннями для підвищення продуктивності сільського господарства з гостями з України поділилися спеціалісти відомого ізраїльсько-білоруського підприємства «ФА-уН». Зокрема, презентували унікальну розробку ізраїльсько-американських вчених – біоконсервант останнього покоління Sila-Prime, що виготовляють у Білорусі.



Цей ефективний водорозчинний препарат використовують для заготівлі силосу й сінажу задля отримання високоякісного корму з відмінною енергетичною поживністю й високим вмістом білка. Sila-Prime не має аналогів, оскільки містить унікальну полікультуру з семи мікроорганізмів, кокових і паличкоподібних бактерій.



 

Така спеціально підібрана композиція молочних бактерій, бацил, грибів є злагодженим взаємодоповнюючим механізмом, який оптимально впливає на якість ферментації консервованої сировини, ефективно й швидко знижує рівень рН, запобігає небажаним втратам,  вторинній ферментації, а також має хорошу пробіотичну дію. Препарат не втрачає своїх властивостей за тривалого зберігання та простий у використанні. 


Також команда ТОВ «СВАОР» мала змогу на власні очі побачити секрети успішного розвитку молочної промисловості Білорусі, відвідавши потужні фермерські господарства – ВАТ «Рассвет-Сад» (загальне поголів’я – 2830 гол.) та ВАТ «Вознесенський» (2600 гол.). Ознайомилися з технологіями виробництва молока, зокрема, дізналися про норми годівлі корів з урахуванням віку та періоду лактації, способи швидкого приросту маси молодняка, якісної переробки молока, утримання на відгодівлі та багато іншого.

Тож поїздка виявилася дуже цікавою й пізнавальною, дала багато корисних знань про ефективне силосування, які легко можна втілити у вітчизняних господарствах.













 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром