Шота Руставелі: комунальники розрили «свіжий» асфальт

02 Жовтня 2016, 20:23
2254

На вулиці Шота Руставелі біля загальноосвітньої школи №20 комунальники викопали яму у свіжопокладеному асфальті, щоб дістатися до комунікацій.

Лучанин Дмитро Ліщук переживає, який вигляд матиме дорожнє покриття після того, коли працівники завершать роботи.

За його словами, капітальний ремонт вулиці здійснили напередодні першого вересня за сприяння депутат міськради Євгена Ткачука.

«Але як завжди,тільки щось робиться на краще, комунальники спаскудять: почали рити яму. Бо ж літом часу нема. І, як результат, гори бруду, зіпсований асфальт», - обурюється місцевий мешканець.

Роботи розпочали у п’ятницю, 30 вересня, розповів Дмитро Ліщук. Він сподівається, що все ж таки асфальтове покриття відновлять належним чином. А тим часом обіцяє стежити за перебігом ремонту. 




Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром