ЛПЗ: робили зарядку, точковий масаж та пили чай

02 Жовтня 2016, 14:36
3775

У мікрорайоні ЛПЗ втретє провели загальноміську акцію «Ранкова гімнастика для всіх».

Усі охочі прибули на стадіон Вищого професійного училища № 9 у неділю, 2 жовтня.

Зарядка тривала майже годину. Мешканці мікрорайону, які змогли прокинутися та прийти на 9:00, мали нагоду зайнятись спортивною ходьбою, побігати та розім’ятись.

Взяти участь у дійстві прибули «спортсмени» різних вікових категорій. Під бадьору музику жителі ЛПЗ енергійно та з усмішками виконували запропоновані вправи.

Керівниця тренажерного залу «Станок» Вікторія Побережна розповіла Район.Луцьк про систему, за якою тренери проводять зарядку.

«Тренажерний зал у нашому мікрорайоні один, але щоразу зарядку проводять різні тренери. Ми поділилися по парам і кожна пара тренерів проводить свої вправи. Вони придумують щось нове та індивідуальне», - розповіла Вікторія Побережна.

Керівник тренажерного залу розповіла, що є люди, які жодного разу не пропустили зарядку. Вона зауважила, що сьогодні людей прийшло найбільше.

«Зазвичай на зарядках більше дорослих. Це в нас третя зарядка на ЛПЗ і з кожним разом людей все більше і більше. Головне, щоб погода не підводила. Якщо буде погана погода, будемо в приміщенні  училища в спортзалі», - сказала Вікторія Побережна.

 Вона наголосила, що у випадку негоди учасникам зарядки варто взяти змінне взуття. 

Під час зарядки, усі охочі можуть висувати свої пропозиції щодо розминок та бігових вправ.

Після таких тренувань мешканці мікрорайону пішли робити точковий масаж, якому навчає один з жителів ЛПЗ. Згодом – власноруч заварений чай, кава та тортик.

Після чаювання та кавування діти мали змогу пограти футбол, дорослі – поспілкуватися по-сусідськи.












































Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром