ТОП-4 ексклюзивних видів пива луцького фестивалю

03 Жовтня 2016, 15:47
2437

На фестивалі пива та м’яса учасники дивували гостей не лише їжею, а й, звісно, хмільними напоями.  

Район.Луцьк зробив фотопідбірку про унікальне пиво, привезене з Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької та Волинської областей.

 

Живе європиво

Цей напій привабив багатьох гостей фестивалю. Зважаючи на чергу до гостей з Кам’янець-Подільського, пиво дійсно варте уваги.

 

Медове пиво

На заході знайшлось багато поціновувачів цього напою. Це пиво дійсно унікальне, з медом, що надає неповторний смак.

 

Ель від торгової марки «Правда»

Ще один напій, що привабив чималу кількість гостей фестивалю. Довгі черги, а згодом – задоволені обличчя заповнили територію Луцького замку.

 

Пиво безплатне

Напій, звісно, користувався попитом, але задля його отримання варто було добряче напружитись. На фестивалі організували «Пивний армреслінг». За його умовами в конкурсі могли брати участь лише чоловіки. Однією рукою чоловіки мірялися силами, а у іншій – тримали бокал пива. У кого напій в процесі змагань виливається –  той програв. Але, в результаті, ображених не залишалось, оскільки кожен учасник конкурсу отримував по 0,5 літра безплатного пива.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
03 Жовтня 2016, 22:22
зробили з гордості міста , генделик-півнушку ГАНЬБА вам ...БАРИГИ !!!!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024