ТОП-5 найоригінальніших страв до пива

03 Жовтня 2016, 13:07
3808

У Луцьку відбувся другий день Фестивалю пива та м’яса.

Район.Луцьк дізнався, чим дивував своїх відвідувачів перший пивний фестиваль. Адже до гарного пива має бути й смачна закуска.

Спіральні чипси

Ця закуска стала хітом фестивалю. Картопля, порізана специфічним способом, користувалась попитом у дітей та дорослих. Захват викликав не лише спосіб подачі, а й приготування картоплі до подачі.

 

Осінній гуляш з лісовими грибами, запечений в гарбузі під сиром

Страва, у якій поєднуються м’ясо та овочі. Смачно, ексклюзивно та з осіннім настроєм.

 

Бограч

Не менш цікавою та популярною закускою став бограч. Учасники фестивалю, за допомогою опису складових страви, змогли привабити немало охочих поласувати смачненьким.

 

«Плєшка паржола»

Ця страва теж стала хітом. Під інтригуючою назвою приховується куряче стегенце без кістки, просмажене до хрумкої скоринки. Відмінна, смачна та оригінальна закуска.

 

Люля кебаб

Вміло поєднані, загорнуті у лаваш м’ясо та овочі – вдала страва, яка смакує до пива. Любителям гострих відчуттів ця закуска вірменської кухні мала б сподобатись. 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром