Лучан запрошують на гру-читку «Човняр»

09 Квітня 2019, 14:03
трагікомічна історія «Човняр» 2317
трагікомічна історія «Човняр»

У Луцьку організовують гру-читку із акторами театр-студії «ГаРмИдЕр» та шістьма талановитими хлопцями й чоловіками, яких обрали на кастингу.

У неділю, 14 квітня о 17:00 на сцені Луцького районного будинку культури (вул. Ковельська, 56) розгорнеться трагікомічна історія «Човняр» (16+), – інформують організатори.

«Вистава про типового Сторожа із стійким ароматом алкоголю, жінку Олю, яка мріє про справжнього Мужика на білому коні, а трапляється їй лише Щось Типу Мужика; про Йога, який вчить перемагати Смерть і про Електричного Стовпа, який стає Богом для одного Сторожа… А може ця історія про Щось Більше? Напевно… Її ж написала надзвичайно глибока і улюблена «ГаРмИдЕром» Анна Яблонська», – йдеться у повідомленні.

Знайомтеся із переможцями кастингу, які 14 квітня вийдуть на сцену:

Тарас Кравчук
Філолог-германіст за освітою. 2 роки грав у англомовній театральній студії «ProEnglish Theatrе» в Києві. Нині прагне відновити свої навички, долучившись до гри-читки.


Сергій Панас
Дизайнер домашнього одягу та білизни і танцівник ансамблю «Колос». Активний у громадському житті. Любить театр, образотворче мистецтво, літературу, кінематограф і… свою доньку :)


Ігор Михалевич
Навчається за спеціальністю «Туризм». Цікавиться фізикою, нейрофізіологією, філософією та мистецтвом. Головне життєве захоплення – музика. Разом із колективом T.O. Scuff’Under випустив два студійні релізи.


Юрій Ляшук
Студент факультету філології та журналістики. Світлий мрійник та ідеаліст.


Сергій Книшук
Студент, який навчається дизайну інтер’єру, а також виготовляє, ремонтує та реставрує ювелірні вироби. Також Сергій каже, що полюбляє усе, що пов’язане з мистецтвом, активний відпочинок, займається саморозвитком і відкритий для будь-яких експериментів.


Богдан Биковець
Чоловік, що перебуває у пошуку нових сенсів для себе і каже, що зрозумів, що може відкрити щось нове у собі за допомогою театру.


Роман Яким
Архітектор, який після того як повернувся додому, прийшов до своєї квартири, спробував її відкрити, а коли не підійшли ключі… зрозумів, що це не його квартира і … прийшов на тренінг-кастинг. Навіщо? Хто-зна :)

Разом із творчою групою гармидерівців (Алла Доманська, Анна Співачук, Оксана Бречко, Юлія Варченко, Юлія Яцун, Марія Марченкова, Павло Порицький), переможницями минулорічного кастингу (Катерина Кот та Ірина Полякова) та режисером Русланою Порицькою переможці кастингу на тиждень зануряться у творення «Човняра».

Вхід вільний.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром