Жінка повинна бути красивою

09 Квітня 2019, 10:37
4396

Так-так, саме повинна. Тому, що так задумано природою: на жінці спочивають очі, вона піднімає настрій, дарує радість.

Красива жінка не завжди має досконалу зовнішність, але вона подобається собі, насолоджується собою.

Часто ми, виховані на принципах «досконалими треба бути внутрішньо», забуваємо про жіноче призначення. Більше того, не розуміємо і вважаємо недалекими товаришок, які доглядають за собою: зачіски, манікюр-педікюр, маски, креми…

І не розуміємо того, що такі маніпуляції наповнюють жінок особливою енергією, яка окрилює чоловіка, врівноважує характер і підтримує у представниках слабкої статі те, що називають жіночністю…

Як же стати красивою?

Красива жінка — впевнена в собі жінка. Це поняття немає нічого спільного з нахабством, «пробивним характером» чи холодністю. Впевнена жінка сприймає своє тіло, себе та не сумнівається у своїй досконалості. Навіть в думках вона не сварить себе за негативні вчинки  і не критикує зовнішність. Вона досконала. І саме такою її сприймають оточуючі.

Якщо жінка усвідомила свою унікальність — вона починає розцвітати на очах. Якщо ж почне копіювати зовнішність моделей, порівнювати з модними ідеалами та змінювати себе, щоб бути схожою — одразу обезцінюється.

Одежа відіграє колосальне значення в життя жінки. Це іі друга шкіра. По тому, як вона сьогодні одягнена — можна визначити, який у неї на цей момент настрій. Важливо, щоб у жіночому гардеробі було якомога менше «чоловічих» речей, щоб красивою була нижня білизна, хоч її нікому і не видно. Це піднімає самооцінку. Не треба залишати красиву одежу «на особливі випадки». Цим самим жінка програмує себе на «чорновикове» життя зараз, очікуючи чогось особливого попереду.

Є такий енергетичний закон: куди ми направляємо свою увагу,те і розвивається. Тому обов'язково потрібно робити косметичні процедури, є великий арсенал ефективних домашніх засобів, якщо питання в грошах. Ці маніпуляції піднімають настрій жінки, породжують блиск очей і омолоджують зсередини.

Жінка повинна орієнтуватись у прикрасах і носити їх. Вважається, що нелюбов до прикрас сигналізує про психологічні проблеми. Тим більше, що сучасна мода не зобов'язує до носіння дорогих коштовностей, у виборі стильних прикрас допоможе бижутерия оптом (bijuteria-opt).

Вона також повинна любити та використовувати аромати. В якості духів найкраще використовувати природні ефірні масла: троянди, іланг-іланга, жасмину, лаванди, мірри… Виявляється, ці запахи гармонізують простір навколо людини.

Жінка також повинна турбуватись про чистоту не тільки фізичного тіла. А й ментального.  ЇЇ природа дозволяє всотувати, як губка, всі емоції, в тому числі й негативні. Тому треба дати собі установку помічати тільки красиве навкруги, не слухати сварок і не встрявати в них, уникати злослів'я. такі речі негативно відображаються і на її зовнішності.

Прикрашаючи себе зовнішньо і внутрішньо, жінка робить красивим навколишній світ. Нехай так буде завжди!

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром