Наркотично залежна людина не може керувати Збройними силами, — Президент Петро Порошенко

08 Квітня 2019, 18:19
Петро Порошенко 1904
Петро Порошенко

Верховним Головнокомандувачем не може бути людина, залежна від наркотиків, - вважає Президент України Петро Порошенко.

«Вважаю, що є надзвичайно великою загрозою, коли є підозра, що кандидатом або навіть Президентом України, Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил може стати людина, яка не виключено, що має наркотичну залежність. І для того, щоб зняти ці питання, в цьому зацікавленні обидва кандидата, в цьому зацікавлений кожен українець, який робить свідомий вибір рівно за два тижні», - наголосив Президент України Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Україна».

Глава держави підкреслив, що людина, яка претендує на найвищу посаду в державі не повинна мати таку залежність.

«Бо наркотична залежність кандидата є прямою загрозою національній безпеці. Загрозою для кожного українця. І кожен українець має отримати абсолютно чітку відповідь і щодо Порошенка, і щодо Зеленського. Це їх право. А права українців треба шанувати і поважати», - сказав Президент.

Відповідаючи на питання щодо ініціативи Володимира Кличка про проходження перевірки кандидатами у Президенти у Всесвітній антидопінговій агенції, Глава держави відзначив, що готовий це зробити.

За словами Президента, це є надзвичайно і принципово, що найавторитетніша в світі міжнародна організація допінгового контролю, яка забезпечила виведення «на чисту воду» і російської допінгової агенції, і зняття Росії з більшості спортивних змагань буде залучена до цього.

«Авторитет цієї організації взагалі не викликає жодного сумніву у жодного представника у всьому світі», - підкреслив Президент.

Читайте також: Соціолог пояснила, чому Зеленський уникає дебатів з Порошенком

Коментарі
09 Квітня 2019, 02:42
Та ні пане Президенте. Зараз в коменти прийде якийсь зубАжілий на євроблясі і обіллє вас брудом. Аякже. Це зараз волиняки так розуміють патріотизм. На війні оббрехати головнокомандувача. Ату його. "Каррупція", "барига", "бізнес на крові", абир, абир, абирвалг, "не знаю, може Зінка взяла".
09 Квітня 2019, 11:54
Потрібно менше красти у моржів гальм немає
10 Квітня 2019, 12:42
А ПРИЇЗЖІ ЦИГАНИ ПРОДАЮТЬ МОСКОВСЬКІ ІКОНИ НА БАЗАРІ І НЕ ТІЛЬКИ
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024