У Луцьку ремонтують тротуар на Ковельській

08 Квітня 2019, 16:54
Скріншот з відео 1567
Скріншот з відео

У Луцьку відновили ремонтні роботи мосту на Ковельській. Раніше тут ремонтували проїжджу частину, тепер – тротуар.

Щодня цією дорогою кілька десятків лучан ідуть до школи, садочка й роботи. Міст по вулиці Ковельській – єдине дорожнє сполучення району Червоного Хресна з іншою частиною міста. Найбижчий міст через річку Стир розташований за кілометр звідси на вулиці Чернишевського. Лучани кажуть, що з початком ремонтних робіт дістатися до місця призначення стало важче, – йдеться у сюжеті UA:Волинь.

Капітальний ремонт мосту почали минулого року з проїжджої частини. Тоді рух автотранспорту був ускладнений через часткове перекриття дороги. Нині виникли незручності для пішоходів – дехто йде проїжджою частиною, інші обходять попід заводом поряд. 

Виконує ремонтні роботи івано-франківська фірма-підрядник. Минулого тижня робітники зривали старе асфальтове покриття і почали ставити бордюри. Проте виникли труднощі, що уповільнюють роботу. 

Загальна вартість ремонтних робіт становить майже 15 мільйонів гривень. Минулого року витратили мільйон, цього року планують освоїти решту.

Директор ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась розповів, необхідні гроші в бюджеті міста є.  

«Цього року робитимемо колесовідбій, який наростити до євростандарту, відновлюватимемо тротуари з обох сторін мосту, відповідно проведемо ремонт перехрестя на Набережній. Також вкладуть верхній шар проїжджої частини та встановлять LED-освітлення», – каже Юрій Крась.

Ремонт пішохідної частини мосту мають намір завершити до Дня Незалежності.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром