«Zero Wastе Lutsk»: лучан кличуть долучитись до нового проекту

08 Квітня 2019, 19:05
1688

У Луцьку організовують загальноміський проект «Zero Wastе Lutsk».

Про це пишуть на сайті Луцької міської ради.

Проект стартує 9 квітня та триватиме 21 день. За словами психологів, це той час, протягом якого формується стійка звичка. В цьому випадку – це звичка жити, не утворюючи відходів у побуті.

Участь у проекті беруть 4 команди студентів хімічного факультету кафедри екології Східноєвропейського національного університету, дві команди студентів Луцького національного технічного університету та учні-старшокласники, члени Молодіжного кліматичного парламенту/ Останні в рамках міжнародного проекту «Екологія поза кордонами» восени 2018 року відвідали Німеччину, вивчаючи досвід поводження з відходами у ЄС.

Щодня учасники виконуватимуть завдання стосовно поводження з відходами в побуті. Результати і їх обговорення відбуватиметься у соціальних мережах. Незалежні експерти, а саме працівники Обласної юнацької бібліотеки та волонтерка Катерина Димидюк, ініціатор стилю «Zero Wastе» у Луцьку, будуть оцінювати успіхи учасників та підводити підсумки. 

«Запрошуємо всіх охочих слідкувати за перебігом Zero Wastе- квесту та приєднуватись до корисної природоохоронної ініціативи, навчаючись зменшувати кількість відходів навколо себе», – йдеться у повідомленні.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024