У Луцьку навчали, як стати «супермамою»

08 Квітня 2019, 13:41
2222

У Луцьку вчетверте влаштували фестиваль для майбутніх мам та сімей з дітьми.

Дійство відбулося в неділю, 7 квітня, та, як розповіли автори ідеї, має на меті ознайомити батьків, які мають дітей, або чекають їх, з найкращими товарами та послугами, що існують на ринку в Україні.

На заході побували понад 80 учасників, які отримали не лише подарунки від партнерів свята, а й почули корисні поради про догляд за малюками. Так, гості фестивалю слухали лекції про те, як зібрати сумку в пологовий, що потрібно, аби вгамувати агресію в малечі, як спланувати фотосесію з малюком, чи можна годувати маленьку дитину хлібом, на що звертати увагу під час вибору дитячого майданчика та інше.

За словами маркетологині компанії «Тигрес» Надії Сенюк, цього року захід відвідали багато мам, які приходили на попередні фестивалі. «Ми бачимо, що наш захід стає традицією. Що й не дивно, адже він не лише цікавий, а й корисний. До того ж ми допомагаємо знайомитися мамам та обмінюватися досвідом», — каже вона.

До слова, в Луцьку дійство влаштували вчетверте і третій рік поспіль до нього долучається будівельна компанія «Інвестор».

Маркетологиня «Інвестора» Ірина Новосад розповіла, що враження від фестивалю лише позитивні. 

«Цього року ми розповідали про дитячі майданчики. Розповідали, якими вони мають бути, щоб відпочинок та розваги дітей були максимально безпечними і комфортними. Під час виступу попереджували мам про те, звідки в першу чергу треба чекати небезпеки на майданчику», — мовила вона.

Крім того говорили й про те, що молодим сім'ям при купівлі житла не варто нехтувати питанням дитячого майданчика. «Ми радимо купувати на первинному ринку, адже навряд біля старого будинку будуть облаштовувати сучасний майданчик», — додала Ірина Новосад.

До слова, організатори планують розширити географію фестивалі та вивезти за межі Луцька. Про те, куди і коли «розростеться» дійство повідомлять згодом.

 





















 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024