Правоохоронці назвали найкримінальніші райони Луцька

08 Квітня 2019, 10:08
3186

У Луцьку протягом останніх місяців найбільше злочинів відбулись в центральній частині міста та на привокзальному районі.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook  написав інспектор з охорони публічної безпеки і порядку Луцького відділку поліції Головного управління національної поліції у Волинській області Роман Богдан.

«Виходячи із щомісячного картографічного аналізу слідує, що за 3 місяці 2019 року найбільш кримінальними районами є 33-й квартал, центр міста, район залізничного вокзалу, проспек Волі та Відродження де скоєно 15,2% від усіх вчинених злочинів та адміністративних правопорушень. За часом вчинення протиправних посягань в Луцьку вдалось встановити, що найбільше злочинів та інших правопорушень відбувається в період 18-24 години», – йдеться у повідомленні.

Також правоохоронець додав, що додаткового перед вихідними днями, а також на вихідні дні до патрулювання залучають нацгвардійців та членів «Самооборони Волині».

Коментарі
08 Квітня 2019, 13:59
Дуже хочеться звернути Вашу увагу ще на таке місце- на вул. Лесі Українки за приміщенням Пенсійного Фонду створено закуток де постійно іде вживання наркотиків: і курять , і нюхають , і коляться. Неодноразово писала про цей жах. Чи можливо там іде продаж Вашими ж працівниками?! В центрі міста щоб відбувався такий жах. Майте совість!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром