Розповіли цікаві деталі про помилкову дату в аналізах Зеленського

06 Квітня 2019, 15:44
2303

Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ», продюсер та телеведучий Тарас Шкітер вважає, що помилкова дата у результатах аналізу кадидата в президенти Володимира Зеленського продумана наперед і зіграла роль відведення уваги від більш важливих речей. 

Про це інформує Конкурент.

«Ситуація, що в результатах аналізу Зеленського була помилкова дата, мовляв, він здав аналізи не 5 квітня, а 2. Хіба це зменшує його рейтинг? Викликає до нього недовіру? Ми усі говоримо про те, як здавав аналізи Зеленський, не про те, як здавав аналізи Президент. А тепер друга ситуація: помилка мала б відбутися на двох рівнях. Перший – в клініці «Євролаб», другий – коли менеджер публікував це у Facebook, а агент з команди політтехнологів це все контролював. Ви припускаєте, що коли триває така серйозна гонка, стільки може бути помилок? Я вважаю, що це свідома провокація, яка абсолютно не впливає на рейтинг, але є маневром, який відводить від набагато важливіших речей», – заявив Тарас Шкітер. 

Як розповів він, Зеленський та його команда вміють працювати в інформаційному просторі і розуміють, що їх будуть атакувати, якщо не ці, то інші.

«От вони й думають: давайте створимо тему, за якою нас будуть атакувати. Громадський рух «Чесно» попросив Зеленського подати декларацію, але ми не говоримо про те, що він не подає декларацію, а про те, що є зміна дати в аналізах. Тобто з технологічної точки зору це був маневр, про який зараз всі говорять, але на його рейтинг це не впливає, як і не впливає на довіру до нього», – пояснив Тарас Шкітер. 

Нагадаємо: Петро Порошенко покликав Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю і наркотиків. Зеленський здав аналізи в приватній лабораторії «Євролаб», президентом і засновником якої є Андрій Пальчевський. Це – російський і український підприємець та телеведучий, який відкрито підтримує Володимира Зеленського на президентських виборах. Згодом результати аналізів оприлюднили. Однак спочатку дата взяття аналізів зазначалося 2-го квітня, проте після зауважень в коментарях в штабі Зеленського оприлюднили нову фотографію, на якій зазначалася дата взяття аналізів 5 квітня. У лабораторії заявили про помилку працівника відділу пробопідготовки і сортування матеріалу. 

Коментарі
06 Квітня 2019, 21:14
Яка декларація Шкітер? :) Не сміши людей! Зеленський не держслужбовець і не має подавати ніякої декларації! Вчи законодавство! :) Політолог кишеньковий :))) А декларація президента всіх влаштовує, якщо дивитись на фоні зубожіння українців і місті України серед інших країн у цьому співвідношенні?! От хто очі замилює!
07 Квітня 2019, 01:13
Може вже Порох ВИМЕТУТЬ
09 Квітня 2019, 02:14
Вам, як молдаванам нав"язали з Росії мантру про корупцію, і представили українського Додона. А ви й раді старатися. Да. В котрий раз пересвідчуюсь, що ідіотизм не лікується. Ви за копійку й матір рідну продасте, не те що Ураїну москалям за тридцять срібняків. До ідіотів ще й іуди.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024