Із Луцька на «бурштиновий клондайк» рушили спецназ і Нацгвардія

06 Квітня 2019, 00:01
3191

До забезпечення правопорядку в північних районах Волині сьогодні, 5 квітня, долучилися бійці Національної гвардії України, роти поліції особливого призначення «Світязь» та підрозділі патрульної полії з охорони громадського порядку ТОР.

Додаткові сили залучили задля недопущення з початком потепління спроб незаконного видобутку бурштину, – повідомили у СК ГУНП в області.

Правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок у місцях можливого незаконного видобутку бурштину-сирцю в Маневицькому та Любешівському районах.

Поліцейські спільно з військовослужбовцями проаналізували стан публічної безпеки на території Маневицького та Любешівського районів, відпрацювали механізми спільних дій у випадках спроб незаконного видобутку бурштину.

Заступник начальника ГУНП в області Сергій Козак проінспектував підрозділи правоохоронців, які забезпечують правопорядок у місцях можливих спроб незаконного видобутку бурштину, перевірив їх готовність до несення служби у весняний період, стан побутових умов у місцях дислокації.





Читайте також: Бурштин спотикання: що за три роки (на)робив «Волиньприродресурс». РОЗСЛІДУВАННЯ

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром