У Луцьку проблеми з гарячою водою

05 Квітня 2019, 16:32
Фото ілюстративне 1950
Фото ілюстративне

У Луцьку через вимкнення опалення перебої з гарячою водою.

Про це ДКП «Луцьктепло» повідомляє на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у Луцьку призупинили подачу тепла у квартири мешканців міста. За словами директора департаменту житлово-комунального господарства Юрія Крася, люди «викидають» гроші, адже відкривають двері, вікна і фактично опалюють повітря. Тож тепло у помешканнях лучан вимкнули з 5 квітня.

Оскільки потреби в гарячому водопостачанні неспівмірно менші за потреби в опаленні, частина котелень на літній період припиняє роботу, а їхні споживачі під’єднуються до інших котелень. Є частина котелень, які працюють винятково для потреб централізованого опалення, тому вони просто «гасяться», і чекають свого часу до наступного опалювального сезону.

Як інформують на «Луцьктеплі» процедура потребує деяких витрат часу. Тому відновлення послуги з гарячого водопостачання планується впродовж другої половини того ж дня.

Також на підприємстві зауважили, що Луцьк є одним з небагатьох міст України, де послуга гарячого водопостачання надається цілорічно (незважаючи на дво- чи чотиритижневі технологічні зупинки відповідно до графіка). 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром