Тимошенко – на «підтанцьовку», Гриценка – на розлив води, – Лапін про дебати

05 Квітня 2019, 13:44
Ігор Лапін 1855
Ігор Лапін

Дебати на стадіоні Олімпійський – це найбільше шоу Володимира Зеленського з найдорожчими квитками, а ціна – держава Україна.

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив народний депутат України Ігор Лапін, – пише ВАР.

Зокрема на запитання ведучого програми по те, чи він чекає на дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, пан Лапін сказав, що законом передбачено, що перед другим туром кандидати в президенти мали би прийти на дебати, формат яких прописаний у законодавстві.

«Ми побачили хороший ролик з боку пана Зеленського, який професійно знятий і з тролінгом, де він запросив Президента взяти участь у дебатах, на що Порошенко погодився. Всі закидали Зеленському, що він не спілкується з пресою, а для європейських партнерів не зрозумілий його курс і що він збирається робити з державою. Тому я вважаю, що особисте висвітлення своєї позиції одного з кандидатів, а не через політтехнологів чи спічрайтерів, було б досить правильним для того, щоб зацементувати віру тих, хто за нього голосував або, навпаки, розвінчати міфи», – зауважив нардеп.

Однак він зауважив, що дебати – це не є обов’язок, це один із мінусів, який можна записати в кейс кандидатові. Також політик помітив, що в цьому змаганні з однієї сторони виступає діючий президент, а з іншої сторони – технологія, і що в таких умовах дебати могли б частково розставити все на свої місця.

«Щодо питання стадіону, Президент сказав, що нехай буде стадіон, тепер ми бачимо, що ніби і стадіон, а з іншої сторони, інше приміщення давайте. Мені здається, що це просто велике шоу Володимира Зеленського, який прекрасно в ньому зіграв», – переконания Лапін.

Читайте також: Ігор Лапін назвав ризики для державності у разі перемоги Зеленського

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром