Забудоване місто: чи знайдуться квартири для сімей АТОвців у новобудовах

29 Вересня 2016, 15:54
1560 Джерело: portal.lviv.ua

З усіх забудовників, лише «Луцький домобудівельний комбінат» виділив кілька квартир для сімей військових.

Про це депутат Павло Данильчук повідомив під час пленарного засідання сесії міської ради у середу, 29 вересня.

Він зауважив, що у місті є новобудови, які здали в експлуатацію цього року, ще кілька будуть здавати у наступному. З усіх забудовників тільки «Луцький домобудівельний комбінат» виділяє кілька квартир для сімей загиблих, або поранених в АТО бійців. 

Він поцікавився у міського голови, як міська рада буде працювати з забудовниками та як вирішуватиме питання з житлом для АТОвців.

Микола Романюк повідомив, що влада не може зобов’язати будівельні компанії виділити квартири для військових, оскільки вони сплачують пайову участь.

Проте запевнив – у раді шукають і інші можливості. Наразі планують звести дев’ятиповерхівку на вулиці Арцеулова та п’ятиповерховий будинок на Задворенцькій. Передбачається,  що у майбутніх будинках забудовник, який виграє конкурс, виділить кілька квартир для військових

Крім того, він нагадав, що у місті активно працюють над програмою забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі у війні на сході.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром