Княгининок: підпал сухостою переріс у пожежу

05 Квітня 2019, 00:35
1997

Ані непоправна шкода для екосистем, ані загибель тварин, ані загрози для лісових масивів і будівель – ніщо не зупиняє паліїв сухої трави.

Журналісти мимоволі стали свідками чергового підпалу поблизу Луцька, що ризикував перерости у страшну пожежу, йдеться в сюжеті Сфера ТВ.

Пожежею закінчилось чергове  спалювання сухої трави на території Княгининівської сільської ради. Спалахнув колишній сад радянсько - польської дружби, зараз це людські паї. Побачивши з вікна свого кабінету, незрозумілий дим, інспектор з питань благоустрою Ольга Матящук, одразу зрозуміла «хтось знову взявся за своє».

Службовці сільради з'ясовуватимуть, чи територія, що зайнялася, належить окремій особі, чи це власність громади, - доповнює Ольга Матящук.

Сильний вітер, тільки посприяв розгоранню і за лічені хвилини невеличке багаття перетворилося на значну пожежу. Зайнялися кущі, дерева, перетворилося на попіл все живе.

Підпалені поля дуже часто межують з лісовими масивами як, зокрема, в даному випадку. І тоді долучатися до боротьби з вогняною стихією доводиться лісівникам.

Подробиці у відео.

Читайте також: У Луцьку палає берег Стиру

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром