Як у Луцьку виступав гурт «Без обмежень»

04 Квітня 2019, 16:40
гурт «Без обмежень» 3796
гурт «Без обмежень»

У Луцьку із ліричним та драйвовим концертом побував гурт «Без обмежень».

3 квітня у музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка музиканти «відлабали» одразу два шоу, – пише Перший.

«Підніміть руки ті, хто купив квитки одразу на два концерти. Один, два, три, чотири...Та вас багато! Слухайте, ви що мільйонери?» – жартував зі сцени соліст Сергій Танчинець.

Музиканти приїхали до Луцька із найкращими хітами, які написали впродовж своєї творчості. Розпочали із драйвової «Буду з тобою». Далі пролунали «Листопад», «Тону», «5 хвилин», «Без неї ніяк». Не забули згадати і про бійців на Сході.

«Наступна пісня присвячена тим людям, які уособлюють найкращі якості українців – безстрашність, самопожертва, хоробрість і любов до Батьківщини. Пісня для бійців на сході. Хай би вже прийшла до нас нарешті мирна весна», – анонсував гурт пісню «Най би вже прийшла весна» та «Моя країна».

Крім того пролунали ще й пісні «Зорі запалали», «Без тебе хто я», «Хочеш», «Твої очі». Поміж ними фронтмен Сергій Танчинець дякував усім організаторам концертного туру та отримував подарунки від слухачів.

Насамкінець музиканти виконали драйвову пісню із закарпатським діалектом – «Магдалина». Проте глядачі, які шаленіли протягом усього концерту і не скупились на оплески, не хотіли відпускати музикантів. Тож «на біс» музиканти покликали на сцену дітей потанцювати та заспівали пісню «Буду з тобою». 





1













1







Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром