«Нам обіцяли через три роки дати квартиру, однак чекати довелося тридцять три», – лучани

04 Квітня 2019, 15:03
1543

Лучани Надія Петрик та Степан Пирога з родинами стали власниками двокімнатних квартир в ЖК «Luceoria» на проспекті Волі.

Реалізувати плани щодо зменшення квартирної черги в місті вдається завдяки політиці співпраці міської ради із забудовниками, – інфоормують на сайті Луцької міської ради.

«Ці сім’ї чекали на власне житло тридцять три та тридцять чотири роки, проживаючи в абсолютно неприйнятних умовах. Одна сім’я мешкала в приміщенні шістнадцяти квадратних метрів, інша – в маленькій кімнатці в гуртожитку. Сьогодні ці щасливі люди отримали великі хороші комфортні квартири в новобудові», – наголосив радник міського голови Ігор Поліщук.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад побажав новоселам гарного та щасливого життя в довгоочікуваних оселях.

Подружжя педагогів Степана та Надії Пирогів на квартирну чергу в місті стали 4 квітня 1986 року, приїхавши в Луцьк працювати молодими спеціалістами в педінституті імені Лесі Українки.

«Нам обіцяли через три роки дати квартиру, однак чекати довелося тридцять три. Ми вдячні міській раді за те, що в такий нелегкий для країни час, з міського бюджету зуміли викроїти кошти на квартири і, таким чином, подарували нам радість та надію на краще життя», – не приховуючи щирих емоцій, розповіла Надія Пирога.

Нагадаємо, що рішення про надання житла особам, які перебувають на квартирному обліку було прийнято на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради 20 березня 2019 року.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром