У луцькій «Супернові» продають офісне приміщення

04 Квітня 2019, 19:00
2362

Офіс у центрі Луцька чи неподалік від центру – мрія багатьох підприємців. Однак реалії інші: знайти ідеальне приміщення для свого бізнесу дуже складно.  Або стан приміщень незадовільний, або їх оренда обходиться дорого.

Про це пише Перший.

А як щодо купівлі?

Будівельна компанія «Інвестор» має чудові пропозиції для бізнесу. У житловому комплексі «Супернова» продаються просторі комерційні приміщення.

Новобудова розташована у районі вулиць Львівської та Потебні, а це 10 хвилин їзди автівкою до центру міста. Більше про ЖК «Супернова» можна почитати тут. 

ЩО ПРОДАЮТЬ?

Комерційних приміщень є декілька. Кожне має площу 144 м² та складається із багатьох кімнат. 

Цей простір можна використовувати по-різному. Тут можна розмістити не тільки офіс, а й магазин, салон краси, аптеку, медичний заклад, студію, майстерню тощо.

Свої послуги ви зможете запропонувати близько двом тисячам людей, які оселяться ( частина це вже зробила! ) у будинках житлового комплексу. 

Забудовник передбачив велику територію для парковки, тож ваші автомобілі завжди буде де розмістити.

Цікаво, що будівельна компанія планує співпрацювати з однією з найтитулованіших компаній Європи у сфері охоронних систем – Ajax. Тож нерухомість матиме надійний захист. Дізнатись, що передбачає система охорони Ajax можна за посиланням.  










СКІЛЬКИ КОШТУЮТЬ КОМЕРЦІЙНІ ПРИМІЩЕННЯ У ЖК «СУПЕРНОВА»?

Вартість приміщень становить 12 500 грн. / м².

Куди звертатись, щоб придбати приміщення?

Телефони:

096 030 20 10
095 030 20 10

Адреса відділів продажу в Луцьку:

вул. Цегельна, 28

вул. Коперника, 13 в

Facebook: facebook.com/investorlutsk/

Instagram: bud.investor 

Будівельна компанія «Інвестор» має ще одну цікаву пропозицію для підприємців – стильний офіс площею 65,4 м². Дізнатись про нього більше можна тут. 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром