Чому дітям подобається «Супернова» в Луцьку

04 Квітня 2019, 12:48
Діти граються на майданчику ЖК «Супернова» 2181
Діти граються на майданчику ЖК «Супернова»

Мама двох дітей і «за сумісництвом» речниця Управління патрульної поліції у Волинській області Ольга Бузулук побувала з малечою на дитячому майданчику, який встановили на території ЖК «Супернова». Жінка каже, що діти захоплені майданчиком і «хочуть жити» в «Супернові».

Про це вона написала в Facebook.

«Діти зацінили «Супернову». І не лише через чудовий дитмайданчик, а й через красивий стиль, гарні доріжки, хороше планування. А ще ці будинки видно з нашого дому. Безумовно, що вони тепер «хочуть тут жити», і дай Бог, щоб ця і інші мрії здійснились», — додала Ольга Бузулук.

Також речниця зауважила, що одразу видно професійний і грамотний підхід будівельників.

«Уявляю, скільки праці і нервів вкладається в це будівництво. Повага і шана такому відповідальному бізнесу», — висловилася вона.

«Єдине, що хвилює, це стан парку поруч, але тут питання не до забудовника, а до СНУ, на чиєму балансі він перебуває як «ботанічний сад». Скоро тут все зазаленіє-зацвіте, але садом тут і не пахнутиме, швидше, красивими зарослями. Тому цю зелену зону варто б віддати у відповідальніші руки, бо я так розумію, що з належним фінансуванням і доглядом в універу не дуже», — написала Ольга Бузулук.

До слова, 19 квітня під час загальноміської толоки активісти прибиратимуть і територію ботанічного саду біля «Супернової». Зокрема до цього обіцяє долучитися колектив будівельної компанії «Інвестор» і власники квартир «Супернової», — повідомила Першому маркетологиня «Інвестора» Ірина Новосад.

Читайте також: У луцькій «Супернові» продають приміщення для офісу

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром