У Луцьку пройшов турнір серед дітей-бійців клубу «GARDA»

04 Квітня 2019, 12:00
2620

На останніх березневих вихідних у спортивному клубі «GARDA» вперше за п’ятирічну історію існування організації провели турнір серед дітей із бразильського джиу-джитсу GARDA BJJ Cup.

 

Клубний турнір провели з метою підготовки дітей-початківців для виступу на всеукраїнських змаганнях, а також з ціллю підняти їхній рівень мотивації та впевненості в собі й дати перший корисний змагальнй досвід, – інформують у прес-службі клубу.

Це були перші клубні змагання закритого типу. Як пояснив головний тренер клубу «GARDA» Михайло Савчук, раніше не було достатньо дітей, щоб провести такий турнір.

Загалом участь взяло близько 70 дітей. Вікова категорія учасників — 8-14 років. Змагання проводили за правилами IBJJF (Міжнародна федерація Бразильського джиу-джитсу).

«Для більшості з цих дітей це були перші серйозні змагання. Їх провели для того, щоб навчити дитину долати хвилювання, вміти діяти у стресових ситуаціях та зміцнити віру в свої сили. Для нас важливим є психологічний стан наших вихованців, тому ми надаємо великого значення як фізичній і технічній, так і психологічній підготовці наших маленьких бійців», — детальніше пояснює Михайло Савчук.

Проведений турнір показав результат, досягнутий маленькими бійцями клубу «GARDA» майже за рік інтенсивних тренувань. Незважаючи на малозначність цих змагань, турнір був організований у тому ж форматі, що й національні чемпіонати (з використанням необхідних технологій, залученням суддів тощо).

«GARDA — це спортивний сімейний клуб. В якому займаємось я, мій чоловік і наші дітки. Дуже кваліфіковані тренери. Особливо мені сподобалось їх гарне відношення  до учнів. Завжди дають хороші настанови діткам. На змаганнях наші дітки зайняли призові місця. Дякую за гарну підготовку наших дітей», — ділиться думками мама двох малих бійців клубу Вікторія Санакоєва.












1












Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром