Лучани проти будівництва у дворах без погодження із громадою

28 Вересня 2016, 17:21
1793

Мешканці проспекту Відродження виступили проти будівництва парковки і дороги під будинком на місці зеленої зони, які без погодження з громадою місцева влада запланувала у межах капітального ремонту прибудинкової території.

Про це інформує прес-служба «Народного Контролю Волині».

«Дітки гралися, травичка була, дерева ростуть. Для чого це все руйнувати? Ми підготували колективну заяву, всі мешканці з цієї сторони проти дороги», – говорить місцевий житель Анатолій.

Проти автомагістралі під вікнами й мешканці сусіднього будинку на вулиці Сагайдачного, 29.

«Тут не може бути дороги. Перед хатою їдуть машини. Як так може бути?», – обурюється тутешній мешканець Сергій Олександрович.

Водночас, у Луцькій міській раді повідомили, що дороги під вікнами не буде.

У свою чергу активіст «Народного контролю» Михайло Шелеп запропонував керівнику житлово-комунального департаменту шукати компроміс із мешканцями будинків.

«Щодо стоянки, то я не проти поспілкуватися з людьми. Бо йдеться ж про стоянку, а не автодром», –  зазначив директор Департаменту ЖКГ Луцька Юрій Крась.

«Ми домовилися, що наступного тижня буде організована окрема зустріч для мешканців будинку, на якій представлять новий проект реконструкції двору. Відповідно, мешканці зможуть висловити свої зауваження чи обурення, вислухати позицію чиновників, і тоді вже прийматиметься остаточне рішення щодо того, як проводити ремонт», – прокоментував активіст «Народного контролю» Михайло Шелеп.

 

Коментарі
28 Вересня 2016, 20:51
Активіст-це що за посада така? Де воно працює отой "активіст"
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром