У Луцьку пропонують закупити мультиборди у всі школи

03 Квітня 2019, 16:00
Фото ілюстративне 2237
Фото ілюстративне

У Луцьку запропонували забезпечити усі школи міста мультибордами.

Відповідне звернення на сайті місцевих петицій зареєстрував Юлій Галайда 2 квітня, – пише ІА Конкурент.

«Більше року тому з ініціативи бізнесмена, депутата Луцької міської ради та засновника Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрія Покровського в спеціалізованій загальноосвітній школі №1 з’явилася інтерактивна панель Multiboard, на якому використовується освітня програма MozaBook», – нагадав автор петиції.

Та пояснив, що цей прилад застосовується як допоміжний ресурс для подачі навчального матеріалу школярам. Основною особливістю Multiboard є використання 3D моделей, які допомагають набагато краще засвоювати дітям складний матеріал, наочно дослідити, наприклад, особливості механізму двигуна внутрішнього згорання чи будову тіла людини, чи процес сприйняття звукових хвиль вухом та багато інших важливих механізмів, які складно навіть уявити.

«Рік тому на сесію міської ради було винесено проект рішення про внесення змін до програми розвитку освіти, проте ця ініціатива не була підтримана. Незважаючи на це, напередодні нового року за результатами Всеукраїнських учнівських олімпіад міського етапу команда Громадянського Руху «СВІДОМІ» подарувала ще 2 мультиборди у гімназію №14 та №18», – додав Юлій Галайда.

Також він зауважив, що цей прилад є вже у трьох школах міста і його використання покращує рівень засвоєних знань школярів.

«Вважаю, що кожна школа має мати можливість надавати своїм учнями якісну інформацію, використовуючи актуальні новітні технології. Тому, просимо придбати мультиборди з програмним забезпеченням MozaBook та оснастити ними усі школи міста», – звернувся у петиції автор.

Та закликав усіх мешканців міста підтримати цю петицію, задля того, аби діти ставали найкращими та конкурентними фахівцями в обраних галузах.

Підписати петицію можна ТУТ.

Коментарі
04 Квітня 2019, 00:27
Вже телевізори батьки у кожен клас купували.. Тільки доїти дурних батьків можуть
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром