«Ми налаштовані на ривок», – штаб Порошенка в Луцьку

03 Квітня 2019, 15:23
2987

Попри суттєвий відсотковий відрив та другу позицію після першого туру президентських виборів, команда чинного президента вважає, що сам процес пройшов демократично. Керівник спецпроекту «Команда Порошенка» в Луцьку Юрій Моклиця каже, тут просто потрібно визнати, що десь таки недопрацювали.

Про це йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

«Можливо, десь недопрацювали, зараз ми робимо висновки. Вважаю, що все добре: добре, що ми продовжуємо працювати, добре, що є вибори, боротьба. Ми налаштовані на ривок», – сказав керівник спецпроекту.

Насправді секрет перемоги у другому турі, стверджує Юрій Моклиця, дуже простий. Кожен, хто підтримує Порошенка, має привести з собою на дільницю ще двох людей, котрі стануть однодумцями у виборі.

«Один має бути з тих, хто не проголосував у першому турі з якихось причин, а другий – той, хто визначився за іншого кандидата», – додав Моклиця.

Керівник спецпроекту «Команда Порошенка» в Луцьку певен, що кожен може так зробити. Стосовно того, що політологи прогнозують під час другого туру досить таки малу явку виборців, Юрій Моклиця запевняє, що насправді педбачити нічого неможливо. Зараз, мовляв, у них ставка на інше.

«Якщо, наприклад, взяти лише по Луцьку, 55% людей проголосували не за Порошенка і не за Зеленського. Тобто боротьба зараз буде саме за цих 55%», –

Протягом двох днів журналісти намагалися сконтактувати з предстваником команди Володимира Зеленського на Волині. Напередодні Валерій Стернійчук, поилаючись на велику зайнятість, відмовився коментувати ситуацію. 

«Є просто дуже важливі речі, всі виїхали і всі боремося. Боремося з ситуацією яку бачимо. Захищаємо кожен протокол, кожну дільницю», – зазначив керівник штабу Володимира Зеленського на Волині.

Натомість, він пообіцяв надати коментарі пізніше. Щоправда, і цього на жаль, не сталося. Півдня, чоловік узгоджував те, що говоритиме, з київським штабом, зрештою після обіду просто перестав піднімати слухавку.

Коментарі
03 Квітня 2019, 18:49
Ривки, смикання і інші "боржомі" - трохи за пізно. Та і взагалі: один президент - один термін, такий МАЄ БУТИ закон. Щоб не "зажирались.
03 Квітня 2019, 21:07
То вже по всьому місту повідкривайте казино та заробляйте гроші для сходу
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром