У луцьких маршрутках діє шахрай

28 Вересня 2016, 15:45
2264 Джерело: uzhgorod.in

У Луцьку діє злодій, який краде гроші в міських маршрутках.

Інформацію про шахрая і його фото опублікувала на своїй сторінці у мережі Facebook журналістка Аріна Крапка:

«Друзі! Пригадуєте, я писала про шахрая у маршрутках і про те, що люди бачили, як він ховав гроші та виходив на наступній зупинці.

Так от. Вдалося встановити, що чимало людей його бачило. Зазвичай він заходить в маршрутки і коли передають гроші за проїзд, він ховає гроші собі в кишеню і виходить на наступній зупинці. Зазвичай це купюри по 20, 50 гривень.

Здається, на перший погляд, це не так багато. Але це шахрайство. І для когось, хто їде в громадському транспорті, ці 20 чи 50 гривень можуть бути останніми».

Зі слів журналістки, про цю особу знають в поліції. Проте поліцейські кажуть, що поки не можуть встановити факт злочину.

«Тому поки завдяки Ольга Левякова публікуємо його фото. Чоловік високого зросту. Чорнявий. Спортивної статури. На одному з фото (там, де він заходить в маршрутку), він стоїть відразу за жінкою. Будьте обережні в маршрутках і якщо побачите таке, відразу звертайтесь в поліцію!», – написала журналістка.



 

Коментарі
29 Вересня 2016, 02:22
Цей молодий чоловік - наркозалежний Паша. Він не один раз пробував стати на інший шлях, але це не так просто. Ото і катається, як одержимий, а коли роблять зауваження, то відразу тікає.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром