Даньшина: побудують недільну школу

28 Вересня 2016, 11:33
1782

Релігійній громаді Преподобного Іова Почаївського УПЦ КП надали земельну ділянку для побудови церковно-притчевого будинку.

Таке рішення депутати прийняли у середу, 28 вересня, під час сесії міськради.

Депутат Євген Ткачук нагадав, що раніше обранці громади уже підтримали таку ідею, втім у хід справи втрутилися представники двох екс-депутатів міськради, які мали власний інтерес щодо земельної ділянки. Зацікавлені особи подали до суду, щоб визнати протиправним рішення міськради про надання земельної ділянки на вулиці Грабовського для релігійної громади.

У Луцькому міськрайонному суді рішення депутатів таки визнали протиправним. Цього разу громада знову звернулася з проханням надати земельну ділянку для будівництва на вулиці Даньшина, 39а.

Представник громади отець Олександр подякував присутнім за те, що на одній із сесій міськради депутати уже дали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування. Тепер розробили проект і планують будувати церковно-притчевий будинок, у якому функціонуватиме недільна школа.

Депутати затвердили розроблений проект і своїм рішенням надали релігійній громаді у постійне користування земельну ділянку у розмірі 0,0823 гектари.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром