У Луцьку організація, котра піклується про людей з аутизмом, отримала приміщення

02 Квітня 2019, 18:10
2078

У Луцьку відкрили осередок для дітей та дорослих з аутизмом, де вони зможуть розвивати свої здібності та отримувати підготовку до самостійного життя.

Такий подарунок отримала громадська організація «Янголята», – пишуть на сайті Луцької міської ради.

Комунальне приміщення з сучасним ремонтом знаходиться на вулиці Огієнка, 20. Там є все для повноцінного функціонування: кімнати для групових та самостійних занять, а також вбиральні.

За словами голови громадської організації «Янголята» Юлії Поліщук, цього приміщення вони чекали сім років. До цього часу вони змінили чимало адрес.

«Сьогодні особливий день для сімей, які виховують дітей з аутизмом, адже сьогодні день з розповсюдження інформації про аутизм. Для нас він подвійно особливий, тому що ми отримали довгоочікуване приміщення, надане Луцькою міською радою», – повідомила вона.

Радник міського голови Ігор Поліщук, який завітав на святковий захід, привітав новоселів. Він наголосив, що допомагати таким особливим діткам та їх батькам є великим обов’язком не тільки зараз, а й в майбутньому.

«Громадська організація «Янголята» звернулася до нас з проханням надати приміщення, в якому могли б займатися батьки з дітьми. Ми радо відгукнулися на їхнє звернення. Виділили кошти на ремонт приміщення, щоб вони мали змогу проводити фізкультурно-оздоровчі заняття та організовувати заходи зі соціалізації дітей, їхнього розвитку»,  – розповів він. 

Ігор Поліщук також розповів, що міська рада звільнить дану громадську організацію від сплати за комунальні послуги.





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024