У Воротнівське лісництво завітали педагоги

02 Квітня 2019, 10:44
2836

До Воротнівського лісництва завітали заступники директорів з виховної роботи, які працюють у луцьких школах.

Зустріч із працівниками лісництва відбулась у понеділок, 1 квітня.

Керівник-координатор Лісівничого молодіжного центру Валентина Юхимчук розповіла, що під час зустрічі вона, разом із педагогами, розробили план майбутньої співпраці.

«Сьогодні до нас в Лісівничий молодіжний центр завітала особлива категорія педагогів. Це - заступники директорів з виховної роботи шкіл міста Луцька. Чому особлива категорія? Тому що виховна робота - це саме той момент, який є основним у роботі Лісівничого молодіжного центру. Ми сьогодні гарно попрацювали з педагогами і намалювали собі плани роботи. Думаю, що ми і надалі будемо гарно співпрацювати, садити ліс та проводити різні акції», – зазначила Валентина Юхимчук.

Також додає, що до них педагогічні колективи звертаються часто. Особливо – з Луцького та Ківерційського районів. 

Заступник директора Луцької гімназії №21 Руслана Сироватка розповіла, що вони завітали до Воротнівського лісництва у рамках виїздного семінару.

«Приїхали, щоб ознайомитись із цією місцевістю. Щоб побачити, чи можна сюди привозити наших діток для спілкування з природою та майстер-класів. Нам сподобалось тут все. Око милує навколишня природа. Сподобалась цікава екскурсія нашої пані Валентини. Сподобалось, як доглянута територія», – поділилась враженнями жінка.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39